Bir güncellemede Telegram’dan! Güncelleme hem IOS hem de Android cihazlara geldi!

Bir güncellemede Telegram’dan! Güncelleme hem IOS hem de Android cihazlara geldi!

WhatsApp’tan sonra tercih edilen anlık mesajlaşma uygulaması olan telegram, kullanıcılarının karşısına yeni bir güncellemeyle çıktı. Yapılan güncellemeler ile kullanıcı deneyimlerinin daha iyi bir seviyeye gelmesi hedefleniyor.

Donanımhaber’de yer alan bilgilere göre, Telegram IOS ve Android işletim sistemlerine sahip cihaz kullanıcıları için yeni bir güncelleme yaptı. Telegram, yaptığı bu güncellemeyle özellikle düşük seviye Android cihazlar için performans iyileştirmelerini devreye soktu.

Telegram uygulaması için yayınlanan yeni güncellemede güç tasarrufu modu, yoğun kaynak kullanan belli işlemleri devre dışı bırakarak uygulamanın telefondaki pil tüketimini sınırlandırıyor. Bu sayede, Android cihazların performansının iyileştirilmesine katkı sunuldu. Telegram kullanıcıları, yapılan bu güncellemeden oldukça memnun. Yapılan güncelleme ile aynı zamanda, birçok yeni özellik daha uygulamaya dahil edildi.

OTOMATİK OYNATMA VE DAHA FAZLASINI KİŞİSELLEŞTİRİN

twitter-2.jpeg

Telegram'ın yayınladığı son güncelleme ile arka plan senkronizasyonu, GIF’ler, videolar için otomatik oynatma, çıkartmalar, emojiler için animasyonlar, ara yüzü efektleri, medya ön yüklemeleri gibi birçok işlemler kullanıcıların tercihine göre ayarlanabilecek. Yeni güncelleme ile pilin belli bir yüzdeye ulaşması noktasında uygulamanın açıklığı ayarlanabilecek.

PREMIUM MÜŞTERİLERE YENİ EMOJİ PAKETLERİ

Telegram'ın yeni güncellemesinde, premium kullanıcılara özel olarak yeni emoji paketleri de ekran kullanıcılara sunuldu. Yeni güncelleme ile beraber videolar, 0.2x ile 2.5x arasında istenilen herhangi bir hızda oynatabilecek. Aynı zamanda Telegram'ın yeni güncellemesi sayesinde 100 kişiden az gruplardan okundu bilgileri artık her kişinin mesajı okunduğu zamanı kullanıcıya gösterecek. Telegram’ın kullanıcılarına sunduğu bu yeni güncelleme, Telegram kullanıcıları tarafından oldukça beğenildi. Hem IOS hem de Android işletim sistemlerinde geçerli olan bu güncelleme, kullanıcılara sunuldu. Güncelleme de premium müşterilere özel emoji paketi de yer alıyor.