Bu kredi kadınlara özel! Ziraat Bankası 12 ay geri ödemesiz 60 ay vadeli kredi veriyor

Bu kredi kadınlara özel! Ziraat Bankası 12 ay geri ödemesiz 60 ay vadeli kredi veriyor

Ziraat Bankası vatandaşın kara gün dostu olarak yeni destek paketlerini peş peşe açıklamaya devam ederken bu paketlerden biri de kadınlara yönelik olarak açıklandı. Kadın girişimci destek paketi başvurusu başladı.

Bu kredi kadınlara özel! Ziraat Bankası 12 ay geri ödemesiz 60 ay vadeli kredi veriyor - Bankaların kredi kampanyaları yakından takip edilirken bu duyurulardan biri de Ziraat Bankası tarafından yapıldı. Verdiği destek kredileri ile adından söz ettiren Ziraat Bankası yeni fırsatlarını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabine toplantısının ardından açıklanan destek kredileri için beklenen başvuru duyurusu yapıldı. Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan duyuruda tam 13 farklı destek kredisi paketi başvuruya açıldı. Bunlardan biri de kadınlara yönelik destek kredisi oldu.

ZİRAAT BANKASI KADIN GİRİŞİMCİ KREDİSİ 2023! KADINLARA ÖZEL DESTEK PAKETİ NEDİR?

Devlet bankası olmasının verdiği gücü arkasına alan Ziraat Bankası vatandaşlara yeni destek paketlerini peş peşe açıklamaya devam ederken bu paketlerden biri de kadınlara yönelik destek paketi olarak öne çıktı. Ziraat Bankası tarafından Kadın Girişimci Destek Paketi 2023 adı verilen pakette kadınlara 12 ay ertelemeli 60 ay vadeli kredi sözü verildi.

kadin-destek-kredisi.jpg

Yayımlanan paket hakkında yapılan açıklamada "KOBİ vasıflı olup kadınlara ait olan firmalar ile kadın kooperatiflerinin yatırım ve işletme finansmanı ihtiyaçlarına yönelik kredi desteği sunulmaktadır. Yatırım kredilerinde ilk 12 ay ödemesiz toplam 60 ay, işletme kredilerinde ise ilk 12 ay ödemesiz toplam 36 ay vadeli kredi kullandırılabilmektedir" ifadelerine yer verildi. Kredinin ilk yılı ödemesiz dönemli olarak belirlenirken yatırım kredisi çekmek isteyen kadın girişimcilere 60 ay vadeli işletme kredisi çekmek isteyen kadınlara yönelik olarak ise 36 ay vadeli kredi verileceği ilan edildi.

ZİRAAT BANKASI KADIN GİRİŞİMCİ DESTEK PAKETİ 2023 BAŞVURUSU NEREDEN, NASIL YAPILIR?

Kredi paketine başvuru yapmak isteyen kadınlar hem kredi paketi hakkında detaylı bilgi ve başvuru şartları hakkında detayları heme de başvuru işlemlerini kendilerine en yakın Ziraat Bankası şubeleri üzerinden yapabilecekler. Devlet destekli kredi paketi olduğu için ne yazık ki internet sitesi ya da mobil şube üzerinden başvuru yapılamayacak.