Bursa’da Sevgilisinin Kurşunuyla Can Veren Kadının Acı Sonu

Bursa’da Sevgilisinin Kurşunuyla Can Veren Kadının Acı Sonu

Bursa’da sevgilisi tarafından 10 yaşındaki kızının gözü önünde öldürülen Nurgül Demir’in dramı. Olayın nasıl ortaya çıktığı ve soruşturmanın son durumu.

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde yaşanan olayda, Tuncay Şener isimli şahıs, evine gittiği sevgilisi Nurgül Demir’i kıskançlık yüzünden 10 yaşındaki kızının yanında tabancayla vurarak öldürdü. Ardından da intihar eden Şener, çifte cinayetin faili oldu.

Olay Nasıl Ortaya Çıktı?

Olay, 16 Eylül 2023 Cuma günü saat 14.00 sıralarında, Çırpan Mahallesi Altıparmak Sokak’taki 6 katlı binanın 4’üncü katındaki dairede meydana geldi. Nurgül Demir ile evine gelen sevgilisi Tuncay Şener arasında iddiaya göre kıskançlık nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönünce, Şener yanında getirdiği tabancayla Demir’i başından vurdu. Ardından da aynı silahla başına ateş edip, intihar etti.

Annesi gözlerinin önünde öldürülen E.E.K., 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayıp yardım istedi. Çocuğun ihbarıyla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Demir ile Şener’in cansız bedenleri, yapılan incelemenin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı. Nurgül Demir’in kızı E.E.K., polis ekipleri eşliğinde evden çıkarılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Soruşturma Son Durumu

Olayla ilgili soruşturma sürerken, cinayetin nedeninin tam olarak ne olduğu araştırılıyor. Tuncay Şener’in daha önce de Nurgül Demir’e şiddet uyguladığı ve tehdit ettiği iddia ediliyor. Ayrıca Şener’in silahını nereden temin ettiği ve ruhsatının olup olmadığı da merak konusu.

Nurgül Demir’in yakınları ise olayın şokunu yaşarken, katilin cezasını çekmesini istiyorlar. Demir’in cenazesi ise yakınları tarafından alınarak memleketi olan Kütahya’ya götürüldü. Demir’in kızının ise psikolojik destek alması için gerekli işlemler yapılıyor.

Bursa’da yaşanan bu acı olay, Türkiye’de kadına yönelik şiddetin boyutunu bir kez daha gözler önüne serdi. Kadın cinayetlerine karşı mücadele eden sivil toplum kuruluşları ise olaya tepki göstererek, adaletin sağlanması için çağrıda bulundular.