Chatgpt Ne İşe Yarıyor? Yapay Zeka Destekleri Robot Ücretli Mi? İşte Detaylar…

Chatgpt Ne İşe Yarıyor? Yapay Zeka Destekleri Robot Ücretli Mi? İşte Detaylar…

OpenAI tarafından geliştirilen ChatGPT, yapay zeka destekli bir sohbet robotudur. Henüz test aşamasında olmasına rağmen tüm dünya tarafından merakla araştırılmaya başlandı. ChatGPT’nin ne olduğu ve ne işe yaradığı merak ediliyor.

Tüm dünyanın merak ettiği ChatGPT, OpenAI tarafından geliştirilen ve yapay zeka destekli bir sohbet robotudur. İki ay gibi kısa bir sürede, milyonlarca kullanıcıya ulaşması ile tüm dünyanın gündemine gelen ChatGPT, bir dil modeli olarak tasarlanmıştır.

ChatGPT, kullanıcı tarafından verilen metinleri analiz ederek anlamlı cümleler oluşturmaya çalışmaktadır. ChatGPT’ye istenilen herhangi bir konuda sorular sorularak yardım alınabilinmektedir. Bu sorular arasında yemek tarifleri olabileceği gibi ders konularına dair içeriklerde yer alabilir. Uygulama henüz test aşamasında olsa da milyonlarca kişi tarafından rahatlıkla kullanılabiliniyor. ChatGPT’nin ücretsiz sürümü kullanıcılara sunulurken, ücretli abonelik için de çalışmalar devam ediyor.

İLK OLARAK ÜYE OLUNMALI

e1c25387-9b15-46ff-bd31-9bd1a57fc150-w1600-r1-5030487804878048-fpx54-fpy49.jpg

ChatGPT kullanımı için ilk olarak ChatGPT sitesine girilerek üye olunması gerekmektedir. ChatGPT, yapay zeka destekli bir sohbet robotudur ve bir dil modeli olarak tasarlanmıştır. Bu nedenle, ChatGPT’ye ilk soru hangi dilde sorulur ise, program soru sorulan dil üzerinden kullanıcıya cevap vermektedir. Milyonlarca kişi tarafından kullanılan ChatGPT, kod yazma yolları ve diğer konulardaki karmaşık soruları çözme konusunda oldukça büyük bir başarı gösteriyor.

HER ALANDA KULLANILABİLİR

Yapay zeka destekli ChatGPT, soru cevap formatında oldukça büyük bir başarı elde etti. Aynı zamanda, matematik denklemlerinin çözülmesi, tavsiyelerde bulunma, sınıflandırma ve herhangi bir şeyin ne işe yaradığının araştırılması gibi pek çok alanda kullanıcılara hizmet vermektedir. ChatGPT uygulamasının kullanılması için akıllı cep telefonları ve bilgisayarlar tercih edilebilir. Ücretsiz kullanım için ChatGPT sitesine girilmesi ve üye olunması yeterlidir.