Cumhurbaşkanı Erdoğan Saadet Partisi ile ilgili soru karşısında duygusal anlar yaşadı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Saadet Partisi ile ilgili soru karşısında duygusal anlar yaşadı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı canlı yayın programında ülke gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan program sırasında Saadet Parti ile ilgili kendisine yöneltilen soru karşısında duygusal anlar yaşadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Saadet Partisi ile ilgili soru karşısında duygusal anlar yaşadı!: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün TRT'nin canlı yayınına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı canlı yayın programında ülke gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Sunucunun kendisine yönelttiği sorulara yanıt veren Erdoğan Saadet Partisi ile ilgili sorulan soru karşısında duygusal anlar yaşadı.

DUR AĞLATMA BİZİ

Sunucu tarafından sorulan "Siz merhum Erbakan'ın hayallerini gerçekleştirdiniz. Ancak Erbakan'ın partisi sizin yanınızda değil karşınızda" şeklinde soru sorunca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu soruyu "Abdülkadir dur ağlatma bizi. Birilerinin bu adımlara karşı olanlarla beraber olmaları insanı ciddi manada yıkıyor." şeklinde yanıtladı.

Ayasofya Camii'nin ibadete açılması ve Taksim'e camii yapılması vaatlerinin Necmettin Erbakan'a ait olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan hocasının vaatlerini yerine getirmiş olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

İNSANI CİDDİ MADANA YIKIYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı canlı yayın programında sunucu tarafından kendisine sorulan soruları yanıtladı. Sunucu tarafından kendisine yöneltilen Erbakan'ın partisinin şu anda sizin karşısında şeklindeki söylemi karşısında Erdoğan duygusal anlar yaşadı.

Bu söylem karşısında Cumhurbaşkanı Erdoğan ise şu yanıtı verdi; "Abdülkadir dur ağlatma bizi. Birilerinin bu adımlara karşı olanlarla beraber olmaları insanı ciddi manada yıkıyor." ifadelerini kullandı.