Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu!

Antalya’da düzenlenen Toplu Açılış Töreni’ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hem sel felaketine hem de seçimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Son günlerde gündemden düşmeyen erken seçim konusu hem siyasi partiler hem de vatandaşlar tarafından konuşulmaya devam ediliyor. 18 Haziran 2023 tarihinde yapılacağı bilinen ancak çeşitli sebeplerden ötürü öne çekilme ihtimalinin yüksek olduğu konuşulan cumhurbaşkanlığı seçimleri, seçmenleri şimdiden heyecanlandırdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhur İttifakı adına son kez aday olacağı bilinirken 6’lı masanın oluşturduğu Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı halen kesinleşmedi. 4 parti liderinin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığı için onay verdiği ileri sürülürken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan erken seçim mevzusuna ilişkin önemli açıklamalar geldi.

Geçtiğimiz günlerde erken seçim iddialarına ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşların gündemlerinde bulunan her konunun kendileri tarafından da değerlendirildiğine dikkat çekti. Hava şartları sebebi ile seçimin öne çekilme ihtimali üzerinde durulduğunu da belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, net bir tarih vermedi.

Seçim tarihinin net olarak belirlenmesi beklenirken Antalya’da düzenlenen Toplu Açılış Töreni’ne katılım sağlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, orada da seçime yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Antalyalılar tarafından coşku ile karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, özellikle gençlerin katılımlarına dikkat çekti.

ANTALYA’DA SEÇİM AÇIKLAMASI!

cumhurbaskani-erdogan-secimlere-iliskin-aciklamalarda-bulundu-2.jpg

Bugün Antalya’da düzenlenen Toplu Açılış Töreni’ne katılım sağlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalyalılara seslendi. Konuşmasında seçim çalışmalarına da yer veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadeleri kullandı: “20’nci yılımızı geride bırakırken ülkemizi yeni yatırımlar ve yeni projeler ile Türkiye Yüzyılı’na hazırlıyoruz. Seçime kadar önümüzde 5 ayımız var. Bu 5 ayda, durmak yok.”

Açılış törenine katılım sağlayan gençlere de seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti gençliği için şunları söyledi: “Diyorlar ki ‘AK Parti’de gençlik yok’. Bizim gençliğimiz gümbür gümbür bu alanı doldurmuş durumda. Bugün sizler ile bir araya gelmişken yapımları tamamlanmış olan hizmetlerin ve eserlerin açılışlarını da yapmak istedik.”

ÜCRETSİZ PLAJ MÜJDESİ!

Açılış töreninde yapmış olduğu konuşma esnasında Antalya halkına müjdeli bir haber veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ücretiz plaj projesinin halen devam ettiğini ve şu ana kadar proje kapsamında toplamda 15 bin şezlong kapasiteli 7 plajın hizmete girdiğini belirtti.