Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni mesaj: İkinci turdan daha büyük zaferle çıkma vakti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni mesaj: İkinci turdan daha büyük zaferle çıkma vakti!

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalması ile beraber, Cumhurbaşkanı ve adayı Recep Tayyip Erdoğan mesajlar vermeye devam ediyor. Son olarak Erdoğan, ikinci turun gerçekleşeceği 28 Mayıs’a dair bir açıklamada bulundu.

14 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimleri, adayların yüzde elli oranını geçememesi nedeni ile ikinci tura kaldı. Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu, 28 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek. 28 Mayıs günü vatandaşlar yeniden oylarını kullanmak için sandık başına gidecek.

Seçimlerin ikinci tura kalması ile Cumhurbaşkanı adayları açıklamalarda bulunmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise 28 Mayıs tarihini işaret ederek, ikinci turdan daha büyük bir zaferin elde edileceğine dair mesajlarını seçmenlerine iletmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan bu açıklamalarını da yine Twitter hesabı üzerinden paylaştı.

‘HER BİRİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarına şu cümleleri ile başladı; ‘’Her birinize emekleriniz, gayretleriniz, fedakarlıkların için teşekkür ediyorum. Şimdi 14 Mayıs’ta elde ettiğimiz başarıyı daha büyük bir zaferle taçlandırma vakti. 28 Mayıs’ta Türkiye yüzyılın müjdecisi haline getireceğiz sizlere güveniyorum.’’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aynı zamanda, 27 Mayıs darbesinin de 63. yıl dönümünden bir gün sonra ikinci tur seçimlerinin yapılacağının altını çizdi.

‘İLK SINAVI ALNIMIZIN AKIYLA VERDİK’

cumhurbaskani-erdogandan-yeni-mesaj-ikinci-turdan-daha-buyuk-zaferle-cikma-vakti.png

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarında şu ifadeler yer aldı; ‘’Ülkemizin en kritik seçimlerinin ilk sınavını Cumhur İttifakı olarak hamdolsun alnımızın akıyla verdik. Kışkırtmalara gelmeden, baskılara aldırmadan, yılgınlığa kapılmadan, zorluklar karşısında pes etmeden canla başla mücadele ettik. Her birinize emekleriniz gayretleriniz fedakarlıklarını için teşekkür ediyorum. Rabbime, bana sizler gibi yol arkadaşları verdiği için binlerce kez hamdediyorum. Şimdi 14 Mayıs'ta elde ettiğimiz başarıyı daha büyük bir zaferle saçları kırma vakti. Bizler siyasetinin merkezine milli iradeyi, ülkeye ve millete hizmet aşkını koymuş bir ittifakız. Şimdiye kadar bizlere sahip çıkmış, gerektiğinde bu uğurda tanklara meydan okumuş milletimize şükran borcumuzu ancak daha fazla çalışarak daha fazla koşturarak ödeyebiliriz. Türkiye bizden hizmet bekliyor, icraat bekliyor, milletimiz bizden kendisini hedefleriyle buluşturmamızı bekliyor. Depremzede kardeşlerimiz bizden bir an önce yaralarının sarılmasını bekliyor. 28 Mayıs seçimi için çalışmaya sandığın renginin belli olmasıyla birlikte zaten başladık. İnşallah önümüzdeki günleri de en güzel en verimli şekilde değerlendireceğiz. Allah'ın izniyle 28 Mayıs’ı Türkiye’nin Yüzyılının müjdecisi haline getireceğiz. Sizlere güveniyorum.’’