Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile Emniyete kadro ihdas edildi

Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile Emniyete kadro ihdas edildi

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile bazı kamu kurum ve kuruluşlarına 10.024 kadro ihdas edildi.

Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile Emniyete kadro ihdas edildi - Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Kadro İhdas Edilmesine İlişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesine ilişkin karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan kararname ile birlikte Emniyet Genel Müdürlüğüne 10.004, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na 1, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na 16 kadro ihdas edilecek.

119 sayılı kararnamede, ekli listede yer alana kadrolar ihdas dilerek 2 sayılı Genel Kadro ve Usulü Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin ilgili bölümleri paylaşıldı. Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi bugün hayata geçti. Hükümleri Cumhurbaşkanı Erdoğan yürütecek.

EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanı derece unvanı 1 ve 1 kişi, Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanı Yardımcısı derece unvanı 1 ve 3 kişi ile birlikte Polis Memuru derece unvanı 3-9 10.004 ihdas edilen kadrolar olduğu bilgisi paylaşıldı.

SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı merkez teşkilatına derece unvanı 3, 1 Şube Müdürü atanacak.

TOKİ

Toplu Konut İdaresi Başkanlığına (TOKİ), Daire Başkanı derece unvanı 1 olacak 3 kişi ile birlikte Şube Müdürü (Uzman) derece unvanı 1 olan 16 kişi toplamda 19 kişiye kadro verilecek.

Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinde değişiklik yapılmasına dair Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi yayımlandı.

KÜTÜPHANELERDE YİYECEK VE İÇECEK İKRAMI

118 sayılı kararnamede, 1 sayılı Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin ilgili maddesinde yer alan 'uygulamak' ibaresinden sonra gelmek üzere 'Bakanlıkça uygun görülen kütüphanelerde, kütüphane kullanıcılarına yiyecek ve içecek gibi ikramlarda bulunmak' ibaresi eklenmiştir.

Kararı bugün hayata geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan yürütecek.

Türkiye geneli ilgili maddeye tabi olan kütüphanelerde yiyecek ve içecekte bazıları ikram ediliyor. Vatandaşların anlık ihtiyaçları giderilerek daha uzun süre bilgi edinimleri kazandırma amacı bulunmaktadır.