Cumhurbaşkanı’ndan Seçime Saatler Kala Son Mesajlar!

Cumhurbaşkanı’ndan Seçime Saatler Kala Son Mesajlar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün İstanbul'un Ümraniye ilçesinde mitingteydi. Miting sırasında halka seslenerek önemli açıklamalarda bulundu. Seçim öncesinde yaptığı son miting olarak halka seslenişte bulunan Cumhurbaşkanı kritik noktalara değindi.

14 Mayıs seçim öncesinde sözlerinde ifade ettiği en önemli konu ise ilk turda bitirme isteğiydi. Seçime saatler kala Ümraniye'nin Sancaktepe bölgesinde vatandaşların karşısına çıkan son seçim mitingini Beyoğlu'nda tamamlayan Cumhurbaşkanının sözlerindeki o kritik detaylar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan 14 Mayıs seçim öncesi önce Ümraniye'de ardından Beyoğlu'nda miting düzenledi. Ümraniye'deki mitinginde: “Yaptığımız her işte attığımız her adımda milletimize ve tarihimize duyduğumuz sevgi ile ülkemizde bir aşk mektubu yazdık” sözleri dikkat çekti:

“Kalpten kalbe görünmeyen köprüler kurduk. Türkiye yüzyılının eşiğindeyiz. Tüm milletimizin yüzyılı olacaktır.”

İSTANBUL’DA BELEDİYE BAŞKANLIĞI DÖNEMİNİ ANLATTI!

erdogan-miting-aa-2037099.jpg

Cumhurbaşkanı miting sırasında daha geçmişe giderek kendi İstanbul Belediye Başkanlığı dönemine değindi. Kendi döneminde Belediye Başkanı iken yaptıklarından bahsederek mitingini tamamladı. Cumhurbaşkanının kendi dönemini anlattığı o konuşma içerisinden geriye kalan şu anlar oldu:

“Bu kardeşinizi İstanbul'a Belediye başkanı seçtiğinizde susuzluğu giderdik mi? Çukurlardan kurtardık mı? Çöp dağlarına kaldırdık mı? İstanbulumuzu temizledik mi? Göreve geldim 50 bin hanede o zaman doğalgaz vardı. Bu görevimin sonuna kadar 1 milyon 250 bine çıkardım” dedi.

“Yapamaz dediler yaptık” diyerek konuşmalarında farklı tarafları hedef alan, savunma sanayisinden Rus turistlere kadar farklı konularda uç noktalara değinen Cumhurbaşkanı bir sonraki rotasını Beyoğlu'na çevirdi.

EV HANIMLARINA VE GENÇLERE DESTEK!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı seçim vaatleri doğrultusunda ev hanımlarına ve gençlere önemli müjdelerde bulunmuştu. Ev hanımları için emeklilik sürecinin başlatabilmesi adına Aile Koruma Kalkanı programı oluşturuldu. Uzun yıllardır ev hanımlığı yapanlar sigortalılığı bulunmayanlar için şartlar karşılandığı anda emeklilik hakkı sunulacak. Aile Koruma Kalkanı programı kapsamında gençlere düşük faizli kredi limiti sunarak evlilik sürecini teşvik edici ve kolaylaştırıcı kararlar alınacağı da ifade edildi.