Dış Mekanlarda Kullanılan Led Ekran Modelleri

Dış Mekanlarda Kullanılan Led Ekran Modelleri

Led ekranlar farklı alanlarda tercih edilebilirken dış mekan led ekran modelleri son dönemde büyük işletmelerin tercih ettikleri ürünler arasında ilk sırada yer alıyor.

Dış Mekân Led Ekran Nedir?

Led ekranlar, hem gündüz hem de gece saatlerinde yeterli ışık kaynağı olarak kendisini gösterirken etrafındaki herkesin dikkatini çekmeyi başarmaktadır. Bu doğrultuda, dış mekânlarda da led ekran teknolojisi çok rahat bir biçimde kullanılabilir. Dış mekânlarda tercih edilen led ekranlar, çok fazla kişi tarafından görüleceğinden genel olarak büyük ebatlarda seçilmektedir. Büyük ebatların seçilmesi, çok daha fazla ışık kaynağının kullanılmasına ve bunun yanında çelik profillerin de daha fazla tercih edilmesine sebep olmaktadır. Bu da maliyetin artması anlamına geliyor olsa da çok fazla kişiye ulaşma imkânı bulunduğundan işletmeler tarafından bu bedeller rahatlıkla ödenebilir.

Dış Mekân Led Ekran Modelleri Nerelerde Kullanılır?

Dış mekânlarda tercih edilen modellerinin ilk adresi alışveriş merkezleridir. Alışveriş merkezlerinin giriş bölümlerinde yer alan ekranlarda çok sayıda farklı mağazanın reklamı yer alırken çeşitli indirimler ve kampanyalar bu ekranlardan insanlar ile buluşmaktadır. Bunun yanı sıra stadyumlarda da led ekran teknolojisi sıklıkla kullanılmaktadır. Stadın iç bölgesinde yer alan kısımlarda skorun ve sonuç değişikliklerinin yapıldığı ekranlar bulunurken dış bölümde de içerideki kurallar ya da çeşitli aktiviteler stada gelen seyirciler ile buluşmaktadır. Konser alanları da bu tarz led ekranların sıklıkla kullanıldığı alanlar olurken hem canlı olarak devam eden konserin görüntülerini aktarma da hem de arka planların oluşturulmasında led ekranlardan faydalanılmaktadır.

Dış Mekânlarda Kullanılan Led Ekranların Fiyatları Nedir?

Birçok farklı alanda kullanılan dış mekan led ekran modellerinin belirli bir fiyata oturtulması oldukça zordur. Genel olarak, kurumların ya da firmaların sipariş ettiği ürünlerde teknik açıdan farklılıklar yer alır. Ebatlar, renk, yükseklik ve görüntü kalitesi gibi çok sayıda farklı etmen vardır. Bu etmenler göz önünde bulundurulduğu takdirde kişilerin standart bir fiyat üzerinden siparişlerini vermesi oldukça zor olacaktır. Bu sebeple de insanlar dış mekan led ekran alırken üretici firmalar ile görüşerek fiyat konusunda bilgi alabilirler. Ancak yalnızca satışını gerçekleştiren firmalara gitmek doğru bir tercih olmayacaktır. Bu firmalarda her zaman yüksek fiyatlar olurken üretici firmalardan almak en doğru karar olarak gösterilebilir.

Üretici Firmaları Tercih Etmenin Avantajları

Herhangi bir sektör içerisinde bir ürünün alışverişi yapılırken üreticilerden almak her zaman olabilecek en uygun fiyata bu ürünü satın almak anlamına gelmektedir. Dış mekan led ekran teknolojisinde de bu durum çok farklı olmazken ülkemizde bu ünitelerin üreticiliğini yapan firmalar bulunur. Bu firmalar, ekranları ürettikten sonrası için de ayrıcalıklı bir hizmet verirken müşterilerinin tüm sorunlarını en kısa sürede çözmektedir. Fetih Led gibi üretici firmalar, ürünlerin montaj ve bakım işlemlerini düzenli olarak gerçekleştirmektedir. Eğer led ekranlarda herhangi bir arıza durumu olursa günün 24 saatinde üretici firmayı arayan kişiler yardım alarak sorunların çözülmesini sağlayabilirler.

Dış mekânlarda tercih edilecek olan led ekran modellerinde kişiler olabilecek en kaliteli ve dayanıklı ürünlere yönelirken üretici firmalardan bu ürünleri en uygun fiyatlara satın alabilirler.