Ekmeğin İçinden çıkanı görünce inanamayacaksınız!

Ekmeğin İçinden çıkanı görünce inanamayacaksınız!

Muğla'nın Seydikemer Yayla Karaçulha Mahallesi'nde bir vatandaşın sabah kahvaltısı için sofraya koyduğu ekmeğin içinden çıkan takma diş görenleri şaşkına çevirdi.

Edinilen bilgilere göre, Seydikemer İlçesi Yayla Karaçulha Mahallesi'nde, çiftçilik ile uğraşan Gülümser Töngül (60) saat 08.00 sıralarında sabah kahvaltısını hazırlayıp, evinin yanındaki ahıra giderek keçilerle ilgilenmeye başladı. O saatlerde uyanan eşi Hüseyin Töngül ise kahvaltıya konan ekmeği böldüğünde takma diş görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Olayı anlamaya çalışan, ve eşinin takma dişini ekmeğin içerisine koyabileceğini düşünen Töngül, dışarda keçilerle ilgilenen eşinin yanına giderek, ''Takma dişini neden ekmeğin içerisine koyuyorsun'' diyerek kızdı. Takma dişleri ağzında olan Gülümser Töngül'de, büyük bir şaşkınlıkla eve girerek ekmeği incelemeye başladı. Aile ekmeğin içerisinde çıkan takma dişlerin kendisine ait olmadıklarını ve ekmek fırınında çalışan bir kişiden düşmüş olabileceğini düşündüler. Gazetecilere açıklama yapan Gülümser Töngül ''Takma dişin sahibi gelip dişini alsın. Diş taktırmak 2 bin TL'' dedi.

 

Töngül '' Bu diş ekmeğin içinden çıktı. Kahvaltı yapacağız sabah. Bende koyunlara bakıyordum, eşim geldi bana kızdı, dişini neden ekmeğin içine koydun. Bende ekmeğin içine dişmi konurmuş dedim. Bende eve geldim ekmeğin içinde diş var. Fakat benim dişim ağzımda, bu diş ekmeğin içinden çıktı. İlk defa böyle bir şey başımıza geldi. Çocuklarda eşimde ekmek getiriyor, ekmeğinde nerden geldiğini tam olarak bilmiyorum. Dişin sahibi dişini aramasın, diş taktırmak  2 bin tl, Dişin sahibi gelsin dişini buradan alsın. Dişi koyduğu yerden düşmüş olabilir'' dedi.

KAYNAK: GERÇEKFETHİYE