Endüstriyel Mutfak Ürünleri mi Arıyorsunuz ? Doğru Yerdesiniz…

Endüstriyel Mutfak Ürünleri mi Arıyorsunuz ? Doğru Yerdesiniz…

Teknolojik gelişmeler ile paralel olarak gelişen ve hizmet alanını da bir o kadar geliştiren sektörler ülkemizde de giderek yaygınlaşmaktadır.

Hemen hemen herkesin aklına sanayi tipi mutfak olarak isimlendirilen büyük boyutlu mutfaklar gelse de artık kullanım alanı daha geniştir. Sanayi tipi olarak da anılan bu tip mutfaklar diğer mutfak türlerine oranla, yani ev tipi mutfaklara oranla daha komplike olan mutfaklardır. Bir yandan aynı anda daha fazla yemek pişirilmesine olanak sağlarken diğer taraftan daha fazla insana hizmet olanağı tanır. Son yıllarda popüler olan restoran, cafe, bar gibi işletmelerin ihtiyaçları olan endüstriyel mutfak ürünlerinin online satışı Mutfakyeri sitesi üzerinden devam ediyor.

Endüstriyel Mutfak Nedir ?

Günümüzde pek çok sektörde yaygın olarak kullanılanendüstriyel mutfaklar paslanmaz çelik malzeme çoğunlukta olarak üretilir. Oldukça dayanıklı oldukları için büyük işletmelerde tercih edilirler. Bu mutfak aksesuarları kullanım özelliklerine göre sınıflandırılabilir. Çünkü günlük 1000 kap ve üzeri yemek üretimine olanak sağlayan kapasiteye sahip mutfak türleri yer alır. Mutfakyeri online satış sitesinde sanayi tipi bulaşık makineleri, hamur açma makineleri ve sanayi tipi tezgahlar yer alır.

Endüstriyel Mutfakların Kullanım Alanları Nerelerdir?

Günümüzde kullanım alanı oldukça geniş olan sektör ürünleri en başta restoran mutfaklarında kullanılır. Bunun yanında otel mutfağı, bar mutfağı, pastane, okul, hastane, yurt, gemi, catering ve dinlenme tesisleri gibi mekanlarda da sıklıkla kullanılır. Bu mutfak gereçleri oldukça çeşitli olup kullanan kişi veya kurumunda konforunu sağlar. Ancak endüstriyel mutfak kurulumu için öncelikle kullanılacağı mekan mutlaka incelenmelidir. Bu aşamada mutfağın duvarları, kolonları, elektrik, su tesisatı gibi her detay iyice planlanır. Mutfakyeriweb sitesi üzerinde bulunan fiyatları ise endüstriyel mutfak gereçlerinin marka model gibi kriterlere göre belirlenir. Yani mutfakları kullanılacak firmaların ihtiyaçlarına göre belirlenir ve fiyatlandırma da bunun üzerinden yapılır. Bunun için sektöre hakim firmalardan hizmet almak gerekir. Bu aşamada mutfağın içine yerleştirilen ekipmanlar yani davlumbazlar, tezgahlar, makine ve diğer cihazlar fiyatları etkiler. Bunun için yetkili firmalar ile görüşerek proje hazırlanması gerekir. Hazırlanan projenin kurulumu yine yetkili firmalar yani bizim tarafımızdan yapılır.