Erdoğan Kılıçdaroğlu'na sert tepki! Kimseyi inandıramazsınız

Erdoğan Kılıçdaroğlu'na sert tepki! Kimseyi inandıramazsınız

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kılıçdaroğlu'nun başlattığı yürüyüşe sert tepki gösterek,"Amacınızın adalet olduğuna kimseyi inandıramazsınız." dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı ve İstanbul'da son bulacak olan adalet yürüyüşünü AK Parti il başkanları toplantısında sert bir şekilde eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hak arayacaksanız gidin şehitlerin hakkını arayın." dedi.

Erdoğan şöyle konuştu;

TERÖRİSTLER İÇİN DÜNYAYI AYAĞA KALDIRIYOR

"Güya adalet diyen ama adaleti sağlamakla görevli mahkemelere saldıran bir zihniyetin derdi adalet olamaz, hukuk olamaz.

Bir defa bile gönül diliyle şehitleri andıklarını duymadıklarımız, teröristler ve onlara yardım edenler için adeta dünyayı ayağa kaldırıyor.

ADALETİ SAVUNMUYOR, ZULMÜ YÜCELTİYORSUNUZ

Amacınızın adalet olduğuna kimseyi inandıramazsınız. Adaleti savunmuyor, zulmü yüceltiyorsunuz. Hak arayacaksanız gidin şehitlerin hakkını arayın.

YAZIKLAR OLSUN

CHP'nin temsil ettiği çizgi, siyaseten muhalif olma boyutunu aşmış ve terör örgütleriyle hareket etme noktasına gelmiştir.

Gittiğiniz yol Kandil ve Pensilvanya'nın yoludur. Darbecileri bırakıp darbeye maruz kalanları suçlayanlara yazıklar olsun."