Erkek Saat Modelleri

Erkek Saat Modelleri

Erkek saat modelleri markalarına, kullanılan teknolojilere, cam niteliklerine, kasa özelliklerine ve kayış seçeneklerine göre değişiklik göstermektedir.

konusunda orijinal ürün tercihi özellikle önemlidir. Bu tercihse sadece orijinal markaların ürünleriyle mümkün olabilmektedir. Hem kalite hem de uygun fiyatlarıyla en çok tercih edilen erkek saat markaları Welder Moody, Boss Watches, CERRUTI 1881, Diesel, Emporio Armani, Fossil, Tommy Hilfiger, Guess, Maurice Lacroix şeklinde sıralanmaktadır. Tüm bu markalar en kaliteli ve şık tasarımları yansıtmaktadırlar modellerine.  Kaliteli ve şık tasarımlar ve uygun fiyatlarsa müşterilerince en çok tercih edilen markalar olmalarını sağlamaktadır. Sundukları satış sonrası hizmet de müşterilerin tercihini belirleyen önemli bir unsurdur.

Teknolojilerine Göre Erkek Saat Modelleri

Erkek saat modelleri marka çeşitliliği yanında kullanılan teknolojilere göre farklılık göstermektedir. Kullanılan başlıca teknolojiler Quartz, otomatik, Dokunmatik Akıllı Saat, Hibrit Akıllı Saat, Kurmalı Saat, Solar, Kinetic ve Kinetic Direct Drive teknolojileri olup her bir teknoloji farklı özellikler göstermektedir. Bu özellikler arasında quartz saatler en çok tercih edilen modellerdir.

Kasa şekilleri, Kayış Tipleri, Cam Özellikleri ve Renk Alternatifleri

Yuvarlak kasa erkek saat modelleri en çok tercih edilen modellerdir. Kayış seçeneklerinde çelik, deri, hasır ve silikon kayışlar ön plana çıkmaktadır. Camlar da ise mineral ve safir özellikli olanlar çok rağbet görmektedir. Renk seçeneklerine göre ise metalik gri, rose gold, siyah, kahverengi, taba, mavi, lacivert, füme, pembe ve kırmızı daha çok tercih edilmektedir. https://www.saatvesaat.com.tr/saat/erkek sayfasında erkek saat modelleri yer almaktadır.