Gültekin Uysal sildiği tweet ile sosyal medyayı salladı! Ümit Özdağ hakkında ne dedi söyledi?

Gültekin Uysal sildiği tweet ile sosyal medyayı salladı! Ümit Özdağ hakkında ne dedi söyledi?

Altılı masanın üyeleri arasında yer alan Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasında yaşanan polemik sosyal medyayı salladı.

Siyasette üslup tartışmalarına bir yenisi daha eklendi. Ne yazık ki parti liderlerinin kullanmış oldukları dil toplumu da bölerken zaman zaman yapılan açıklamalar da kullanılan ifadeler toplumun da tepkisini çekiyordu. Bu talihsiz açıklamalardan biri de Demokrat Parti Başkanı Gültekin Uysal tarafından yapıldı.

Sık sık aralarında yaşanan polemikler ile anılan Demokrat Parti Başkanı Gültekin Uysal ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ dün bir kere daha karşı karşıya geldi. Tarafların yaptıkları açıklamaların ardından Uysal'ın sosyal medyadan paylaştığı tweet adeta Twitter'ı salladı. Yoğun tepki üzerine Uysal bir süre sonra paylaşımını sildi.

GÜLTEKİN UYSAL NE SÖYLEDİ NE DEDİ, NEDEN TT OLDU?

Bu ay içerisinde Cumhurbaşkanı adayını açıklaması beklenen altılı masanın üyeleri arasında yer alan Demokrat Parti Başkanı Gültekin Uysal, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile sosyal medyada büyük çaplı bir deprem yarattı. Uysal'ın Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ı hedef alan sözleri büyük tepki çekti.

mit-ozdag-yorumu.jpg

Gültekin Uysal yapmış olduğu paylaşımında "Ümit Özdağ denen şeref yoksunu: Çocukluğunda te**vüze uğramış çocuk psikolojisi ile bir ömür boyu alından, aklından ve ruhundan istesen de silemeyeceğin "bir darbecinin çocuğu ola" travması ve insiyakla zaman zaman Demokrat Parti ve şahsıma iftiralar atıyorsun.

Şimdi sana anladığın dille cevap veriyorum. Şerefli insanlar iftira atmaz! Yoklukla malul iftiranı sana yedireceğim" ifadelerine yer vermişti. Ancak kısa sürede büyük tepki gelmesi üzerine twiitini sildi. Ümit Özdağ ise yaptığı açıklamasında "Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın yazıp sildiği twit. Seviye tespiti açısından burada kalsın: ya yazmayacaksın ya silmeyeceksin" ifadelerine yer verdi. Tweet sosyal medyada büyük infial yaratırken yorum yağmuruna tutuldu. Gültekin Uysal ise tepkilere rağmen henüz konu hakkında bir yorum yapmadı ve sadece tweetini paylaşmakla yetindi.