İnstagram'da artık herkes para kazanabilir! Yeni özellik geliyor: İnflucer olmak isteyenler bu haber sizin için

İnstagram'da artık herkes para kazanabilir! Yeni özellik geliyor: İnflucer olmak isteyenler bu haber sizin için

Türkiye'de milyonlarca kullanıcısı bulunan dev sosyal medya platformu 'İnstagram'a yeni reels özelliği geliyor. bu özellik sayesinde kullanıcılar için artık içerik üretmek ve Reels yüklemek daha basit hale geliyor.

Çıkış yılından bu yana gün geçtikçe trendlerde yükselişini sürdüren dev sosyal medya platformu olan İnstagram resim, video ve görsel düzenleme teknikleri ile günden güne bir çok sosyal medya ağına göre farkını ortaya koymaya devam ediyor.

instagram-reels-nedir-5.jpg

İnstagram'da artık herkes para kazanabilir! Yeni özellik geliyor: İnflucer olmak isteyenler bu haber sizin için- İnstagram güncellemeleri hher ay bir yenilikk ile karşımıza çıkarken bu kez Popüler içerik platformu Instagram, Reels düzenleme aracının kullanımı kolaylaştırmak için yenilikler getiriyor. Şirketin TikTok’tan almış olduğu Reels kısmı, uygulamanın en çok ilgi gören özelliklerinden biri olarak yer alıyor. Şirket ise Reels paylaşımının daha kolay olması için yeni adımlar atıyor. Instagram getireceği güncelleme ile Reels düzenleme işlemini daha pratik ve kolay hale getirecek.

İNSTAGRAM'DA ARTIK REELS İZLENİYOR

Meta popüler sosyal medya platformu Intagram Reels için yeni özellikler duyurdu. Şirketin TikTok’tan aldığı Reels özelliği platformun en sevilen ve en çok zaman geçirilen kısımlarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Bununla birlikte çoğu kullanıcı Reels paylaşarak influencer olma yolunda ilerliyor.instagram-reels-nasil-cekilir-2.png

Instagram Reels ile ilgili ilk yenilik trendler ile ilgili. Güncelleme sonucunda kullanıcılar artık ekranın alt kısmındaki müzik simgesine dokunarak trendleri takip edecek. Böylece bu akımlara katılma imkânına sahip olacak. Bu kısımda trend şarkıların ve seslerin listesi yer alacak. Söz konusu yenilik yine TikTok’ta yer alan biz özellikti.

Bunların dışında bir şarkının kaç kez kullanıldığını da görmeniz mümkün olacak. Ek olarak içerik üreticileri, paylaştıkları videoların nasıl bir performansa sahip olduğu hakkında detaylı bilgi elde edecek. Bunun için de Reels içgörüler sayfasında güncelleme yapacak.

Ayrıca paylaşılan Reels’lerin etkileşim süreleriyle ilgili de bazı değişiklikler olacak. Üreticiler, toplam izlenme sürelerini ve ortalama izlenme sürelerini görebilecek. Bu da videolarının nasıl sonuçlarla karşı karşıya kaldığını görmelerine yardımcı olacak.