IOS 16.4 sürümüne dair detaylar belli oldu! IOS 16.4 ile emoji yelpazesi genişliyor!

IOS 16.4 sürümüne dair detaylar belli oldu! IOS 16.4 ile emoji yelpazesi genişliyor!

Apple, IOS 16.4 sürümünün beta sürecini başlattığını açıklamıştı. IOS işletim sistemine sahip olan akıllı cihazları kullanan kişiler, IOS 16.4 sürümünün ne zaman kullanıma sunulacağını araştırmaya başladı.

Dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de en çok tercih edilen akıllı telefon cihaz markası Apple olarak karşımıza çıkıyor. Apple, kullanıcılarına yeni modelleri sunmaya devam ederken aynı zamanda, kullanıcı deneyimlerinin iyileştirilmesi adına yeni güncellemelerine dair çalışmalarını da tüm hızı ile sürdürüyor.

IOS 16.4 sürümünü kullanıcılarına sunmaya hazırlanan Apple, IOS 16.4 sürümünü beta sürümü ile duyurmuştu. Apple’a ait İPhone kullanıcıları, IOS 16.4 sürümünün ne zaman kendilerine de sunulacağını merak ediyor. Yeni sürüm ile ilgili araştırmalarda, IOS 16.4 sürümünün hangi özelliklere sahip olduğu da yer alıyor.

IOS 16.4 5G DESTEĞİ SUNACAK

kapak-153620.webp

Merakla beklenen IOS 16.4, kararlı sürümü ile kullanıcılarına birçok yeni özellik sunacak. Türkiye için 5G desteği verecek olan IOS 16.4 sürümünde, geniş bir emoji yelpazesi de kullanıcıları bekliyor olacak. Analistlere göre IOS 16.4 sürümünün, üçüncü geliştirici ve genel beta sürümünün ardından bu hafta dördüncü betanın yayınlanacağı bildirildi. Mart ayının ilerleyen zamanlarında ise, IOS 16.4 güncellemesinin kararlı sürümünün sunulması bekleniyor.

YENİ EMOJİLER EKLENDİ

IOS 16.4 sürümü ile titreyen yüz, kaz ve sümbül gibi birçok yeni emoji kullanıcılara sunulacak. Yeni sürümün en önemli özelliği ise, Türkiye’de 5G desteğinin sunulacak olması oldu. Fakat, ülkemizde 5G bağlantı desteği olmadığı için kullanıcılar bu özellikten şu an için faydalanamayacak. Yeni sürüm ile 31 yeni emoji, Apple Music için profil düğmesi, ayarlar ve kısayollar özelliğinde yenilikler, Apple ürünleri için kullanıcı kılavuzlarının güncellenmesi, Safari için anlık bildirimlerin açılabilmesi ve podcast uygulamaları için yeni özelliklerin yer alacağı duyuruldu.