Kanallar sevilen dizileri tek tek yayın akışından kaldırıyor

Kanallar sevilen dizileri tek tek yayın akışından kaldırıyor

Kardeşlerim, Yalı Çapkını, Gönül Dağı, Yasak Elma, Yargı ve Kuruluş Osman gibi dizilerin yeni bölümleri kanalların yayın akışı sayfasından tek tek kaldırılıyor. Sevilen dizilerin takipçileri dizilerin neden yayınlanmadığını konusunu araştırıyor.

2023 Yılbaşına geri sayım başladı ve kanallar sevilen dizileri tek tek yayın akışından kaldırıyor. Yeni yılla birlikte reklam fiyatlarını belirlemek için dizilere yılbaşı arası veriyor. İlgiyle takip ettiği dizilerin yeni bölümünü bulamayan seyirciler 'dizi yayından kalktı mı' endişesi ile araştırmaya koyuluyor.

Her sene olduğu gibi 2023 yılı için yeni dönem reklam fiyatları belirleneceğinden dolayı TV dizileri yayına ara veriyor. Dizilerin yeni bölümleri ne zaman başlayacağı ise merak konusu. Geçmiş senelerde kanalların ortak aldığı karar doğrultusunda bu süre iki hafta olarak belirlenmiştir. 2023 yılı diziler yeni yıl arası olarak bazıları 1, bazıları ise 2 hafta ekranlardan uzak kalması bekleniyor.

İşte sizler için hangi sevilen dizilerin yayın akışından kaldırıldığına yönelik yaptığımız araştırmanın sonucu aşağıda detaylarıyla verilmiştir.

Kanal D - Yargı dizisi

1 Ocak 2023 Pazar akşamı yayınlanması gereken Yargı dizisi 50. yeni bölüm Kanal D yayın akışından kaldırıldı. Aynı saatte Pi'nin Yaşamı isimli yabancı film ekrana gelecek. Yargı 50. yeni bölüm neden yok, dizi yayından neden kaldırıldı gibi sorulara cevap arayan dizinin takipçileri için yaptığımız araştırma sonucu Yargı yeni bölümünün 8 veya 15 Ocak tarihlerinde yayınlanacağını duyurmak isteriz.

TRT 1 - Gönül Dağı

TRT 1 kanalında Cumartesi günlerinin vazgeçilmez dizisi Gönül Dağı izleyicisi yeni yıla yeni bölüm ile girecek. Kanal sımsıcak Anadolu hikayesinin ekrana getirildiği Gönül Dağı dizisini yılbaşı gecesi yayınlama kararı aldı. Daha sonrasında kaç hafta ara vereceğine dair henüz bir açıklama gelmedi.

ATV - Kardeşlerim

ATV kanalının güncel yayın akışı bilgilerine göre sevilen dizi Kardeşlerim 31 Aralık 2022 Cumartesi akşamı ekrana gelmeyecek. Kardeşlerim 74. yeni bölüm neden yok, ne zaman yayınlanacak sorusunun cevabı olarak kanalın 2 hafta içinde tekrardan yayın akışına dahil etmesi beklenmektedir.

TRT 1 - TEŞKİLAT

1 Ocak 2023 Pazar akşamı yayınlanması gereken Teşkilat dizisi 60. yeni bölüm yayın akışı listesinden çıkarıldı. Teşkilat dizisinin 8 Ocak 2023 Pazar akşamı ekrana gelmesi bekleniyor.

Liste güncellenecektir.