Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener, Ali Babacan'da 'Türkiye Tek Yürek' kampanyasına bağış yaptı

Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener, Ali Babacan'da 'Türkiye Tek Yürek' kampanyasına bağış yaptı

Türkiye'de ortak yayında 'Türkiye Tek Yürek' kampanyası ile depremzedeler için AFAD ve Kızılay'a gönderilmek üzere bağış kampanyası düzenlenmişti. Millet İttifakı'ndan Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener ve Ali Babacan'da kampanyaya katıldı.

Türkiye'de dün tüm ana akım medyada aynı anda saatler süren bir yardım kampanyası başlatıldı. Kampanyada ekranlarda sıkça gördüğümüz, oyuncu, haber spikerleri ve din görevlileri vardı. AFAD ve Kızılay için toplam 115 milyar 146 milyon 528 bin TL toplandı!

031454734-thumbsbc53e2667ceba198c44f91cfcb1f4f65f6.webp

Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener, Ali Babacan'da 'Türkiye Tek Yürek' kampanyasına bağış yaptı-6 Şubat Pazartesi günü Türkiye'nin 10 ilinde adeta büyük bir yıkım gerçekleşti. Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerde yer yerinden oynadı. Yaşanan yıkımdaki son bilgilere göre 35 bin 418, yaralı sayısının ise 105 bin 505 olduğu belirtildi. Yaşanan afetin 10'uncu gününün akşamında Türkiye'de ortak yayın ile bağış kampanyası düzenledi.

Kampanyada bir çok kurum kuruluş, siyasetçi ve vatandaş bağış yaparken Millet İttifakı liderlerinden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Lideri Meral Akşener ve DEVA Partisi Lideri Ali Babacan'da bağışlarını yayına bağlanarak duyurdular.1587941-turkiye-tek-yurek-ortak-yayini-deprem-ortak-yayininda-ne-kadar-yardim-toplandi-63ed11d4a7cb6-1-002.png

KILIÇDAROĞLU, 'BİR MAAŞIMI DAHA' DİYEREK DUYURDU

Yayına bağlanan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, 'Bir maaşımı daha bağışlıyorum' diyerek bağışını vurguladı.

AKŞENER VE BABACAN'DA, EŞLERİ İLE BİRLİKTE BAĞIŞINI AKTARDI

İYİ Parti Lideri Meral Akşener 'eşim ile birlikte bir maaşımızı bağışlıyoruz' dedi. DEVA Partisi Lideri Babacan'da 'Hep beraber millet olarak bu zorluğu aşacağız. Kendim ve eşim Zeynep adına birer maaşımı bu kampanya için bağışlıyorum. Allah beterinden saklasın' diyerek açıklama yaptı.

Türkiye'deki Kanal D, TRT1, ATV, FOX, Kanal 7, Show TV, Star TV ve TV8 başta olmak üzere yurt içi ve yurt dışından 213 televizyon kanalı ve 562 radyoda yayınlanan kampanya programında 115 milyar 146 milyon 528 bin TL toplandı!