Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacı Sefo joker İrem Derici

Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacı Sefo joker İrem Derici

ATV ekranlarının sevilen bilgi ve kültür yarışması Kim Milyoner Olmak İster 2023 Yılbaşı özel bölümüne Rapçi Sefo ve İrem Derici damga vuracak. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Milyoner'de yarışmacı Sefo joker ise İrem Derici oldu.

Kim Milyoner Olmak İster yılbaşı özel bölüm fragmanı yayınlandı. ATV ekranlarında yeni yıla sevilen bilgi ve kültür yarışması Milyoner izleyicisini birbirinden sürpriz ünlü yarışmacılar bekliyor. Hülya Avşar, Oktay Kaynarca ve Rapçi Sefo gibi isimlerin yer aldığı Kim Milyoner Olmak İster yılbaşı özel bölümüne yarışmacı olarak katılan Sefo bir soruda telefon Jokeri olarak İrem Derici'yi aradığı eğlenceli dakikalar izleyenleri güldürecek.

ATV ekranlarında 31 Aralık 2022 Cumartesi akşamı yayınlanacak Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının çekimleri sırasında ikinci baraj sorusunda takılan Rapçi Sefo, telefonla Joker hakkını İrem Derici'den yana kullandı. O sırada sahnede olan İrem Derici, programına sahnede ara vererek Kenan İmirzalıoğlu ile kısa sohbet gerçekleştirdi.

Sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni yıl dileğine karşılık İrem Derici 2023'de akıl sağlığımızı koruduğumuz bir yıl olsun sözleri ile hem ekran başındakileri hem de kendi seyircisini güldürdüğü görüntüler kısa sürede sosyal medyada yayıldı.

Kim Milyoner Olmak İster 31 Aralık yılbaşı özel bölümü konukları Hülya Avşar, Oktay Kaynarca ve Rapçi Sefo olarak biliniyor.