Merakla beklenen Aile dizisinin yayın tarihi belli oldu! İşte konusu ve oyuncu kadrosu

Merakla beklenen Aile dizisinin yayın tarihi belli oldu! İşte konusu ve oyuncu kadrosu

Başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yer aldığı Aile dizisi hakkında merak edilenler artarken ilk tanıtımın ardından yarışmanın yayın tarihi de açıklandı.

Yaklaşık olarak 9 senedir Televizyon sektöründe iş yapmayan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ ile ekranlar geri dönüyor! Herkes tarafından büyük bir merak ve heyecan ile beklenen ikili hakkında merak edilenler artarken, geçtiğimiz günlerde diziden ilk görseller ile tanıtımı göründü. İkilinin uyumu pek çok kişinin dikkatini çekerken dizinin ne zaman yayımlanacağı da oldukça merak edildi.

Gelen bilgiler doğrultusunda dizinin yayın tarihinin yanı sıra dizide yer alan oyuncu kadrosu ve dizinin konusunun da ortaya çıktığı ifade edildi. Durum bu şekilde olunca da dizi daha yayınlanmadan en çok merak edilenler arasına girmeyi başardı. Özellikle de dizide başrollerin uyumu ve konusunun son derece ilgi çekici olduğu ifade edildi. Bir an önce dizinin ilk bölümünü izlemek isteyen kişiler için Show TV'de yayımlanacak olan dizinin ilk bölümünün yayın tarihinin öğrenildiği ortaya çıktı.

AİLE DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Yayımlanan tanıtımın ardından dizinin konusu hakkında az çok bir fikir sahibi olunurken, Show TV'de yayımlanacak olan dizinin konusu, "Varlıklı bir aile olan Soykanlar’ın başına geçen Aslan’ın, kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin’le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ve ‘aile’ kavramının en tartışmalı yönlerini anlatacak." şeklinde açıklandı.

AİLE DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Başrollerini Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ gibi başarılı oyuncuların paylaştığı dizinin diğer oyuncuları da odlukça merak edildi. Gelen bilgilere göre dizinin kadrosunda yer alan diğer kişiler başlıca, Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ecem Simge Yurdatapanile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer gibi isimlerin de yer aldığı öğrenildi. Tıpkı başrolleri olduğu gibi diğer oyuncuların da oldukça ilgi çektiği görüldü.

AİLE DİZİSİ NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

İlk tanıtımın yayınlanmasının ardından dizi hakkında merak edilen bir diğer detay ise dizinin ne zaman ekranlarda yayımlanacağı oldu. Konu hakkında gelen bilgiler arasında ilk bölümün 14 Şubat 2023 tarihinde yayımlanacağı öğrenildi. İlk olarak 14 Şubat tarihinde yayımlanacak olan dizinin ardından da diğer bölümlerinin her Salı günü yayınlanacağı açıklanmış oldu.