Meral Akşener'den Kılıçdaroğlu'na skandal destek!

Meral Akşener'den Kılıçdaroğlu'na skandal destek!

Ankara Güvenpark'tan CHPLideri Kılıçdaroğlu'nun sözde adalet yürüyüşüne sırasıyla FETÖ, HDP ve bütün terör örgütlerinin destek vermesinin ardından bugün Maltepe'de gerçekleştirilen miting sonrasında Meral Akşener teröristlerin desteklerini bir övünç kayn

Meral Akşener, Twitter’dan yayınladığı mesajda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Adalet Yürüyüşüne teröristlerin desteklerini göz ardı ederek tebrik  etti.

GANDHİ NERDE KEMAL NERDE AKŞENER!

Gandhi'nin yürüyüşüyle bir tutulan sözde adalet yürüyüşü için Meral Akşener, “Sn. Kılıçdaroğlu’nu bugün tamamlayacağı ‘ADALET’ yürüyüşü için kutlarım. Gandhi’nin Yürüyüşün’de Hintliler, İngilizlerin Tuz Yasağını yıkarak, hedeflerine varmışlardı. O gün, Hintlilerin bağımsızlıklarına kavuşmaları için bir başlangıç olmuştu. Adalet yürüyüşünün nasıl bir sonuç yaratacağını ilerideki günlerde göreceğiz. Bu yürüyüşe rağmen Türk Milleti özlediği adalete kavuşamaz ise, bu yürüyüşün isabetsizliği veya başarısızlığı değil, ancak içinde bulunduğumuz durumun ne kadar vahim ve karanlık olduğunun göstergesidir” ifadelerini kullandı.