MHP lideri Bahçeli'den flaş açıklamalar

MHP lideri Bahçeli'den flaş açıklamalar

MHP lideri Devlet Bahçeli resmi twitter hesabından çok sert açıklamalar yaptı.

İşte MHP lideri Devlet Bahçeli resmi twitter hesabından yaptığı açıklamalar;

Umut ve huzur; insanlığın aradığı,hasretle beklediği tılsımlı iki kelime! Teessüfle belirtmek durumundayım ki, umut uzakta,huzur kızaktadır.

Türkiye'ye bakıyorum, içim acıyor. Geleceği düşünüyorum, keyfim kaçıyor. Ama umutsuzluğun yenileceği, huzursuzluğun geçileceği inancındayım.

Cenap Şehabettin diyor ki, umutsuz yürek petrolsüz lambaya benzer, hiçbir şeyle aydınlatılamaz. Diyorum ki aydınlatacağız, ayağa kalkacağız.

İnsan hastalanır, tedavi edilirse düzelir. Toplum ve devlet hastalanır tedavisi yapılmazsa denge bozulur, hüsran bulutları çöreklenir.

Dikkat ediyor musunuz; kavga sıradanlaştı, kutuplaşma sertleşti, birbirimizden kopuyoruz, birbirimizi boğazlıyoruz. Ne kadar da yanlış!

Üzerimize çığ gibi düşen doğal afetler bir yönüyle manevi ikaz sayılmayacak mıdır? Dünyadan silinip giden toplumları asla unutmayın.

Trafiğe bakın dehşeti görürsünüz, işyerlerini inceleyin sorunları fark edersiniz; diziler öfke saçıyor, herkes adeta felakete hizmet ediyor.

Hâlbuki kardeşçe yaşamak dururken, kan davası imal etmek ne kadar da cahilliktir. Barış varken, savaş cinayet değil midir?

Türkiye'nin toparlanmaya, normalleşmeye, dengeli bir kalkışa ihtiyacı vardır. Bu acildir, ertelenmesinin mahzur ve maliyeti çok yüksektir.

Birbirimize el uzatırsak, kaosa düşmemizi bekleyen eller sel olup gidecektir. Dayanışmamızı canlı tutarsak, aramıza nifak giremeyecektir.