Milli Emlak makam aracı satıyor! Devletten satılık zırhlı Mercedes-Benz S 600 L 500 Bin TL

Milli Emlak makam aracı satıyor! Devletten satılık zırhlı Mercedes-Benz S 600 L 500 Bin TL

Milli Emlak'tan satılık araçlar için yeni ilanlar yayımlanırken bunlardan biri de ucuz araba almak isteyenler için duyuruldu.

Milli Emlak makam aracı satıyor! Zırhlı Mercedes-Benz S 600 L 500 Bin TL fiyatla satışta - Yükselen araç fiyatları vatandaşın cebini yakmaya devam ederken Milli Emlak yeni satış ilanları için duyurularını peş peşe yayımlamaya devam ediyor.

Araba sahibi olmak istiyorum diyen kişiler yükselen fiyatlar nedeni ile zorunlu olarak arabaya ihtiyaç duysalar dahi alımlarını ertelemek zorunda kalırken ikinci el araç fiyatları da sıfırlarına yaklaşmaya başlamıştı. Vatandaş araba satın almak için alternatif yöntemler ararken bunların başında ise ihaleyle satılan araçlar yer almıştı.

MİLLİ EMLAK'TAN SATILIR ARAÇLAR, UCUZ 2.EL ARABA İLANLARI!

Araba satın almak istiyorum diyen kişilerin son dönemde en çok rağbet ettikleri ilanların başında Milli Emlak tarafından yayımlanan ilanlar yer alıyordu. Devletin kullanmadığı ve atıl duruma çıkan ikinci el araç ilanları son derece düşük fiyatlarla yayımlanırken bu ilanlardan biri de Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı yayımladı.

ihale-bedeli.jpg

Yayımlanan ilanlar arasında Ford, Mercedes ve Volkswagen markalı çok sayıda lüks araç yer alırken araçların düşük satış fiyatları dikkat çekti. Örneğin 2010 model Volkswagen Passat 2.0 TDİ Highline donanım paketine sahip araç için belirlenen ihale bedeli sadece 230 bin TL olarak duyuruldu.

DEVLETTEN SATILIK MERCEDES! MİLLİ EMLAK'TAN NASIL ARAÇ ALINIR?

Satışa sunulan araçlar büyük ilgi görürken yayımlanan duyuruda "2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile karşılarında yazılı tarih ve saatlerde, hizalarında belirtilen tahmini bedeller üzerinden Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı ihale salonunda teşekkül edecek komisyon huzurunda yapılacaktır" ifadelerine yer verilerek ihale tarihi 7 Şubat 2023 olarak ilan edildi.

Yayımlanan ilan kapsamında 2009 model Mercedes-Benz S 600 L- Zırhlı araç için belirlenen ihale bedeli 500 bin TL olarak duyuruldu.