Motorola Edge 40 ilk görüntüleri sızdı! Kusursuz tasarımıyla göründüğünden daha ince! İlk kez…

Motorola Edge 40 ilk görüntüleri sızdı! Kusursuz tasarımıyla göründüğünden daha ince! İlk kez…

Motorola'nın Edge 40 modeli uzun süredir piyasaya çıkışı hazırlanıyordu. Uygun fiyatlı ve ileri teknoloji akıllı telefon arayışında olanların merak ettiği Motorola Edge 40 modelinin görüntüleri sızdırıldı. İşte o ilk detaylar..

Motorola Edge 40 modeli piyasaya çıkışa hazırlanıyor. Tasarımı ait render görüntüleri ilk kez internet ortamında paylaşıldı. Yeni modelin detayları kusursuz ve teknik açıdan iyi bulundu. Motorola firması tarafından yapılan açıklamaya göre Motorola Edge 40 ve Edge 40 Pro modeli aynı anda satışta yerine alacak.

Cihaz tasarımsal olarak diğerlerinden daha farklı bir görüntü vadediyor. Üretimde Dimensity 8020 işlemci parçası kullanıldı. Her biri TSMC 5nm üretim ile 4 adet olacak şekilde tasarlandı. Cortex A78 ve Cortex A55 çekirdekli 2 GHz olarak tasarlandı.

DONANIMSAL ÖZELLİKLER KUVVETLENDİRİLDİ!

Motorola Edge 40 modelinde ekran görüntüsü HD Plus seviyesinde kavisli bir görüntüye sahip olacak. Ekran 6.55 inç boyutu tasarlandı. Ekran tazeleme hızı 144Hz seviyesinde Amoled paneller ile destekleniyor.

8 GB RAM hafızasına sahip olan Motorola Edge 40 128 GB ve 256 GB şeklinde iki farklı depolama seçeneği ile tanıtıma sunulacak.

ARKA KAMERA 50 MBPS, ÖN KAMERA 32 MBPS!

motorola-edge-40-ilk-goruntuleri-sizdi-kusursuz-tasarimiyla-gorundugunden-daha-ince-ilk-kez-2.jpg

Görüntüsündeki incelik renklerdeki canlılık dikkat çekerken özellikle ön ve arka kamerasındaki destekleyici lensler gözden kaçmadı. İki farklı kamera dizaynına sahip olacak. Bu modelde ana kamera 50 megapiksel ile destekleniyor. Geniş açılı diğer kamerası ise 13 megapiksel ile desteklenecek. Ön kamera 32 megapiksel lens ile kullanılabilecek.

ÇİFT AYARLI ŞARJ SEÇENEĞİ BULUNACAK!

Serinin en güçlü modelleri arasında yer alacak olan cihaz iddialı bir donanıma sahip olarak portföye ekleniyor. Android 13 işletim sistemini destekleyecek arka kamera ile 2x'e kadar optik zoom özelliği sunuluyor.

Dış tasarımda ön ve arka alanlarda Gorilla Glass Victus verilen özel bir alüminyum çerçeve ile satışa sunulacak. En önemli özelliği tozlanmaya ve suya karşı daha dayanıklı hale getirildi. Kablolu ve kablosuz iki farklı şarj seçeneği sunuluyor. Hızlı şarj özelliği 68W, kablosuz şarj özelliği ise 15W gücünde 4.400 MAh batarya performansı sunacak.