Muharrem İnce'den 'Beştepe'ye giden CHP'li' iddiası açıklaması: Bu tezgahı kim kurdu?

Muharrem İnce'den 'Beştepe'ye giden CHP'li' iddiası açıklaması: Bu tezgahı kim kurdu?

'Beştepe'ye giden CHP'li' iddiaları ile ilgili olarak Muharrem İnce'den flaş açıklamalar geldi. İnce yaptığı açıklamada kendisine tezgah kurulduğunu bu tezgahında CHP'nin içinden bir grup tarafından kurulduğunu dile getirdi.

Türkiye'nin gündemine oturan 'Beştepe'ye giden CHP'li' hakkında İnce'den önemli açıklamalar geldi.

İnce'nin açıklamaları:

Bu yalan haber çıkınca burada tezgah var dedim. Sayın Genel Başkan sabah programına çıktı. Doğrudur dedi. Partimiz yara alacak dedim. Genel Başkan'a telefon açtım, Genel Başkan bana 14 dakika sonra geri dönüş yaptı. 8 dakika konuştum. Burada bir yalan var, partimiz yara alacak, yanınıza geleyim, birlikte görüntü verelim, bu kişi ben değilim dedim. Bu badireyi atlatalım dedim. Aynı Atatürk resmini kim indirdi, indirmedi tartışmasına benzeyecek CHP yara alacak dedim, ben sana haber vereceğim dedi, haber falan vermedi. Bu tezgahın sorumluları ortaya çıkarılmalıdır. CHP 82 milyona bu tezgahı açıklamalıdır. Benimle ilgili dedikodular CHP Genel Merkezi'nde üretildi.

"BİR BAŞKA ÇAĞRIM KILIÇDAROĞLU'NA"

CHP temiz siyaset diyorsa önce bu pisliği temizlemelidir. Bir başka çağrım, sayın Kılıçdaroğlu'na. Şaşırmadım diyor. Şaşırmadıysanız bunu açıklamasınız. Saray komplosu deyip işin içinden çıkamazsınız. Erdoğan'ın bu ülkeye çok kötülüğü var, ben Saray'ı aklamıyorum. Ciddi mücadele edelim diyorum. Erdoğan bunun neresinde ama? Çıktı meydan okudu. İspatlarsan istifa ederim, sen edebilir misin dedi. Bunun neresinde Saray var. Kimi kandırıyoruz. Sen Erdoğan'ın ağzına malzemeyi kendin veriyorsun. Bu dedikoduyu ben yaymadım ki.