Muhittin Böcek'in Oğlunun Akıbeti Ortaya Çıktı!

Muhittin Böcek'in Oğlunun Akıbeti Ortaya Çıktı!

Antalya'da rüşvet ve yolsuzluk iddialarıyla çalkalanan büyük operasyonun perde arkası aralanıyor. Soruşturmanın en kritik halkası ne? Herkesin merakla beklediği o çarpıcı gelişme sonunda yaşandı!

Günlerdir tüm Türkiye'nin ve özellikle Antalya'nın yakından takip ettiği rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasında, adeta nefesler tutuldu. Kamuoyunda geniş yankı uyandıran bu operasyon, önce eski belediye başkanının tutuklanmasıyla başlamış, ardından eski gelininin de benzer suçlamalarla gözaltına alınmasıyla derinleşmişti. Dosya, her geçen gün yeni bir boyut kazanırken, yetkili makamlar da soruşturmanın titizlikle devam ettiğini belirtiyordu.

Soruşturmanın odağındaki isimlerin mal varlıkları, hesap hareketleri ve ticari ilişkileri tek tek mercek altına alınırken, ortaya çıkan bulgular iddiaların ciddiyetini gözler önüne seriyordu. MASAK raporları, banka dekontları ve çeşitli tanık ifadeleri, bazı para transferlerinin izini sürüyordu. Bu transferlerin, şüpheli faaliyetlerden elde edilen geliri aklamaya yönelik olabileceği üzerinde duruluyordu.

Haber merkezimize ulaşan son bilgilere göre, soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan ve yurt dışında olduğu bilinen kritik bir ismin Türkiye'ye dönüşü bekleniyordu. Bu ismin yurt dışından dönüş anı, adli makamlarca büyük bir gizlilikle takip ediliyordu. O an geldiğinde ise havalimanında soğukkanlı bir operasyonla gözaltı işlemi gerçekleştirilecekti.

Operasyonun en merak edilen ayağı, tam da bu noktada devreye girdi. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen geniş kapsamlı soruşturma kapsamında, yurt dışından döndüğü sırada Antalya Havalimanı'nda bir gözaltı kararı uygulandı. Soruşturma dosyasında yer alan ve daha önce eski geliniyle birlikte adı geçen bir ismin, yurda giriş yapar yapmaz polis ekiplerince durdurulduğu öğrenildi. Bu gelişme, soruşturmanın ulaştığı son kritik noktayı işaret ediyordu. Son dakika gelişmesi olarak gelen bilgiye göre, Antalya eski Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in oğlu Gökhan Böcek, Viyana'dan geldiği havalimanında gözaltına alındı.