Rıdvan Dilmen'e tepki yağıyor! O sözleri Beşiktaş ve Trabzonspor taraftarlarını ayağa kaldırdı

Rıdvan Dilmen'e tepki yağıyor! O sözleri Beşiktaş ve Trabzonspor taraftarlarını ayağa kaldırdı

Fenerbahçe'nin efsanesi ve Türk futbolunun şeytan lakaplı yıldız forvet oyuncu Rıdvan Dilmen sözleri ile sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Rıdvan Dilmen'e tepki yağıyor! O sözleri Beşiktaş ve Trabzonspor taraftarlarını ayağa kaldırdı - Şeytan lakaplı Türk futbolunun yaşayan efsaneleri arasında yer alan Rıdvan Dilmen jübile kararı sonrası televizyonlarda yorumcu olarak boy göstermeye başlamıştı.

Uzun yıllar Güntekin Onay ile ortak program hazırlayan Dilmen sonrasında kariyerine başka bir televizyon kanalında devam etme kararı almıştı. Ünlü futbolcu dönem dönem yaptığı yorumlarda Fenerbahçe kimliği nedeni ile taraf tutma iddialarına ve eleştirilerine maruz kalıyordu. Bunlardan bir yenisi daha dün gece yaşandı.

RIDVAN DİLMEN NE DEDİ, NEDEN TEPKİ ÇEKTİ?

Dün oynanan Galatasaray maçını yorumlayan ve 4-0'lık GS kulübünün başarısını yorumlayan Rıdvan Dilmen sözleri ile Beşiktaş ve Trabzonspor taraftarlarının tepkisini çekti. Dilmen yaptığı yorumunda Beşiktaşlı oyuncuların artık şampiyonluk yarışında olmadıklarını iddia ederek "Beşiktaşlı oyuncuların şampiyon olacaklarına inandıklarını düşünmüyorum" dedi.

Dilmen sözlerinin devamında Hatayspor'a 2-1 mağlup olan Bordo-Mavililer için ise "Trabzonspor için artık şampiyonluk yarışı bitti" diyerek Trabzonsporlu taraftarların da tepkisini çekti. Her iki takımın taraftarları sosyal medyada Rıdvan Dilmen'e büyük tepki gösterirken Fenerbahçeli kimliğinin bir kere daha devreye girdiğini iddia ederek eleştirdi. Rıdvan Dilmen twitter da en çok konuşulanlar arasına girerken taraftarlarda özür dileme çağrısı yapıldı.