Samsung’dan bir yenilik daha! Sound Tower MX-S T45B tanıtımı yapıldı!

Samsung’dan bir yenilik daha! Sound Tower MX-S T45B tanıtımı yapıldı!

Teknoloji devleri arasında yer alan Samsung, taşınabilir hoparlör serisine bir yenisini daha eklediğini açıkladı. Dış ortamlar ve parti kullanımları için tercih edilebilecek Samsung Sound Tower MX-S T45B oldukça dikkat çekti.

Dünya teknoloji devleri arasında yer alan Samsung, geniş ürün yelpazesi ile dikkat çekmeye devam ediyor. Beyaz eşya ve akıllı telefonların yanı sıra, pek çok ürün çeşitliliğine sahip olan marka, dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de en çok tercih edilen ve güvenilen markalar arasında yer alıyor.

Oldukça dikkat çekici ve güçlü taşınabilir hoparlör modellerine de sahip olan marka, hoparlör çeşitlerinin arasına yeni model daha ekledi. Samsung Sound Tower MX-S T45B taşınabilir hoparlörünün tanıtımını gerçekleşirdi. Su geçirmezlik özelliği ile dikkatleri üzerine çeken Sound Tower MX-S T45B, özellikle kullanıcıların bu hoparlörü partiler kullanım sağlanabilmesine imkan sunuyor.

ON İKİ SAATE KADAR DAYANIYOR

indir-2.jpg

Sound Tower MX-S T45B, Samsung tarafından tanıtıldı. Sound Tower MX-S T45B modeli, televizyonlar ile aynı anda iki akıllı telefona daha bağlanabilir özelliğe sahip olması büyük ilgi topladı. Samsung’un yeni tanıttığı Sound Tower MX-S T45B, tek şarj ile on iki saat süre ile tam performans sergileyebiliyor. Aynı zamanda Sound Tower MX-S T45B, tercih edilen müzik ile senkronize yerleşik led ışık özelliğine de sahip olarak tasarlandı.

KONTROL İKİ KİŞİDE

soundtower-4.jpg

Sound Tower MX-S T45B ile çalan şarkı, aynı anda iki kişi tarafından kontrol edilebiliyor. Sound Tower MX-S T45B modeline aynı zamanda, on adede karar uyumlu Samsung hoparlör kablosuz olarak bağlanabiliyor. Yeni tanıtılan hoparlörde, USB ve 3.5mm kulaklık girişi seçenekleri, NFC bağlantısı ve optik giriş yer almıyor. AAC, WAV, FLAC ve MP3 formatları, Sound Tower MX-S T45B tarafından destekleniyor. Brezilya’da satışa sunulan Samsung Sound Tower MX-S T45B taşınabilir su geçirmez hoparlörün satış fiyatı ise, yaklaşık 600 dolar civarında.