Son dakika! Yerli otomobil Togg'a ön sipariş hakkı sunan NFT açık artırması başladı

Son dakika! Yerli otomobil Togg'a ön sipariş hakkı sunan NFT açık artırması başladı

Türkiye'nin ilk yerli otomobili Togg için ön sipariş hakkı sunan NFT açık artırması az önce başladı.

Son dakika! Yerli otomobil Togg'a ön sipariş hakkı sunan NFT açık artırması başladı: Yerli otomobil Togg için ön sipariş hakkı sunan NFT açık artırması bugün saat 19.23'te resmen başladı. Bu açık artırma Trumore uygulaması aracılığıyla başlatıldı. NFT satın alan kullanıcılar için ön sipariş etme hakkında büyük avantaj elde edecek. Buna göre Togg ön siparişe katılma ve teslim alma sıralamasını belirleme hakkına sahip olacak.

2022 yılında Bursa'nın Gemlik ilçesindeki fabrikada tüm dünyaya tanıtılan Togg için ön sipariş etkinlikleri düzenlemeye başladı. Togg C-Suv seri üretimin bandından ilk inen araç oldu. Bugün ise Togg ön sipariş serüveni başlamış oldu.

BUGÜN BAŞLADI 15 ŞUBAT'TA BİTECEK

Togg ön sipariş ve teslim alma sıralamasını belirleme hakkı kazanmak için başlatılan NFT açık artırması için gün sayan vatandaşlar açık artırmaya katılım sağlayabilirler. 2023 adet NFT için teklif verme işlemleri bugün saat 19.23'te başlatıldı. Bu açık artırma ise 15 Şubat 2023 tarihinde sona erecek.

NFT AÇIK ARTIRMA TEKLİFİNİ NEREDEN VEREBİLİRİM?

NFT açık artırma için teklif verme işlemleri App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden indirilebilecek olan Trumore uygulaması üzerinden yapılabilecek. Bu uygulamayı telefonlarına indiren kullanıcılar Tru.ID oluşturarak açık artırma için teklif verebilecekler. Dijital arlık cüzdanlarına aktardıkları Avax dijital varlıkları ile aynı yer bulunan NFT Alım Platformu üzerinden teklif verebilecekler.