Spotify üyelik ücretlerine yüzde 42 zam yaptı!

Spotify üyelik ücretlerine yüzde 42 zam yaptı!

Dünya çapında en çok ilgi gören dijital müzik platformu Spotify yaptığı yeni bir açıklama ile birlikte 2023 yılı için ilk zammını gerçekleştirdiğini ifade etti.

Senelerdir dünya çapında şarkıların çeşitliliği ve kalitesi göz önünde bulundurularak en çok tercih edilenlerden biri haline gelen Spotify, oldukça yüksek bir abone sayısına ulaşmayı başardı. Gelen son bilgilere göre ise Spotify tarafından son dakika yüzde 42 zam uygulandığı ifade edildi. Hem abone olan hem de abone olmak isteyen kişileri ilgilendiren bu zamlar sonucunda güncel fiyatlar şu şekildeydi;

YENİ FİYAT LİSTESİ BELLİ OLDU!

Yapılan açıklama ile birlikte üyelik ücretlerine yüzde 42 zam yapıldığını ifade eden Spotify, üyeliği bulunan ya da yeni üyelik almak isteyen kişiler için güncel fiyat listesini şu şekilde duyurdu;

Bireysel = Reklamsız müzik dinleme, her yerde çalma hatta çevrimdışı dinleme özelliği ile birlikte şarkıları istediğin sırada çalma özelliği barındıran bu aboneliğin fiyatı 29,99 TL olarak güncellendi.

Duo = Aynı çatı altında yaşayan çiftler için 2 Premium hesabı olan Duo, reklamsız müzik dinle, çevrimdışı çal ve istediğin sırada çal özellikleri ile güncel fiyatının 39,99 TL olduğunu açıkladı.

Aile = Aynı çatı altında yaşayan aile üyeleri için 6 ayrı Premium hesabı olan Aile, sansürsüz müziği engelleme, reklamsız müzik dinle, çevrimdışı çal ve istediğin sırada çal özellikleri ile güncel fiyatının 49,99 TL olduğunu açıkladı.

Öğrenci = Yararlanabilecek üniversite öğrencilerine özel indirim, reklamsız müzik dinle, çevrimdışı çal ve istediğin sırada çal özellikleri ile güncel fiyatının 14,99 TL olduğunu açıkladı.

Son olarak geçtiğimiz sene Ağustos ayında yapılan zam ile birlikte gelen bu zam sonucunda son 6 ayda yüzde 66 zam yapıldığı öğrenildi.

KİMLER ÖĞRENCİ ABONELİĞİNDEN FAYDALANABİLİR?

Verilen bu bilgilerin yanı sıra öğrenci indiriminden kimlerin faydalanabileceği gibi konular da merak edilmişti. Öğrenci aboneliği almak isteyenlerin sağlaması gereken şartlar Spotify tarafından yapılan açıklama ile birlikte "Geçerli bir yüksek okulda veya üniversitede kayıtlı olan bir öğrenciysen ve 18 yaşından büyüksen yararlanabilirsin. Premium Öğrenci'yi 4 yıla kadar kullanabilirsin." şeklinde yaptığı açıklama ile duyuruldu.

Şimdi ise uygulanan bu zam ile birlikte yeni fiyattan kaç kişinin faydalanacağı ya da üye sayısının azalıp azalmayacağı merak edildi.