Survivor Walison ve Chaby yarışamdan ayrıldı mı, neden yok?

Survivor Walison ve Chaby yarışamdan ayrıldı mı, neden yok?

2023 Survivor yarışmasının sevilen isimlerinden olan Walison ve Chaby'nin neden yayımlanan son bölümde olmadıkları merak konusu haline geldi.

Her sene ekranların en sevilen yarışmalarından biri haline gelen Survivor bu sene de yeni formatı ile herkesi ekrana kilitlemeyi başardı. Bu sene Acun Ilıcalı tarafından alınan yeni bir karar ile Ünlüler, Gönüllüler takımına Fenomenleri de ekledi. Yarışmanın ilk başından itibaren dağılımları yapan Ilıcalı, sosyal medyada ün kazanmış olan ve seyirciler tarafından da sevilen yarışmacıları bir araya topladı. Durum bu şekilde olunca da bu sene değişen formatlar ile yarışma daha da merak ettirici bir hal aldı.

ÜNLÜ İSİMLER BİR BİR ELENDİ!

Bu sene her ne kadar dikkat çekici pek çok isim bulunsa da bu isimlerin pek çoğu yarışma başladıktan bir süre sonra adaya veda etti. Bunun nedeni ile oyunlar ya da performans değil, Survivor ada hayatına uyum sağlayamama ve sağlık nedenleri olduğu öğrenildi. Berdan Mardini ve Seçkin Piriler tarafından yarışmadan ayrılma kararının alınması ile aynı takımdan iki kişi aynı neden ile adaya veda etti.

Bunun ardından ise yine aynı takımdan olan şarkıcı Yusuf Güney de ada şartlarına uyum sağlayamadığı için adaya veda eden isimlerden biri oldu. Herkesi oldukça şaşırtan bu durumun ardından ise kalan yarışmacılar ile heyecanlı bir şekilde yarışma devam etti.

SURVİVOR WALISON VE CHABY NEDEN YOK?

Gelen peş peşe vedaların ardından ise yayımlanan son bölümde gönüllüler takımında yer alan Walison ve Chaby'nin bölümde olmaması oldukça büyük ilgi çekti. Sosyal medya sevilen iki yarışmacının olmaması konusu hakkında pek çok paylaşım yapılırken, bir vedanın daha yaşanıp yaşanmayacağı merak konusu haline geldi.

Acun Ilıcalı tarafından herhangi bir açıklamanın yapılıp yapılmayacağı merak konusu olurken gelen bilgilere göre ise ikilinin bazı sağlık sorunları nedeni ile doktor kontrolü altında oldukları öğrenildi. Daha önce de doktor kontrolüne giden yarışmacıların elenmesi nedeni ile iki yarışmacının da hayranları e-herhangi bir elenme durumunun yaşanıp yaşanmayacağını merak etti. Konu ile ilgili ise Acun Ilıcalı tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı. Bugün ise adadan kimin gideceğinin belirleneceği öğrenilen bilgiler arasında yer aldı.