Tacizle suçlanan yazar İbrahim Çolak intihar etti!

Tacizle suçlanan yazar İbrahim Çolak intihar etti!

Adı bir süredir sosyal medyada taciz ifşa ve iddialarıyla gündeme gelen İhtiyar Kitabevi'nin sahibi yazar İbrahim Çolak, sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladıktan sonra intihar etti.

Adı taciz iddialarına konu olan İhtiyar Kitabevi'nin sahibi İbrahim Çolak'ın, sosyal medya üzerinden paylaştığı mesajın ardından intihar ettiği öğrenildi.

Çolak akşam saatlerinde yaptığı paylaşımda, "Kendimi böyle bir sona hazırlamamıştım. İyi bir insan olmaktı dileğim, başaramadım. Saatlerce, günlerce yazabilirim ancak bu hiçbir şeyi geri getirmez. Ben, şu saatten sonra eşimin, evlatlarımın, dostlarımın yüzüne bakamam. Kimse tamamıyla suçlu değildir lakin başkalarına söylediğim, 'kendimize yakışanı yapalım' düsturunu kendim için tutamamış olmama gerçek bir pişmanlığım var. Beni seven, beni gözeten tüm dostlarıma, hassaten kahrımı çeken eşime ve evlatlarıma hayırla kalın diyorum" dedi.

ibo.JPG

Ardından Yeni Şafak yazarı gazeteci İsmail Kılıçaslan, Çolak'ın intihar ettiğini duyurdu. Kılıçarslan, paylaşımında "İbrahim Çolak intihar ederek son verdi hayatına. Ne diyeyim, ne yazayım bilmiyorum. Bildiğim tek şey intiharın hiç bir şart altında çözüm ve uygun son olmadığı... Çok üzgünüm" ifadelerini kullandı.

​Bunun yanı sıra eski AK Parti Milletvekili Aydın Ünal da Çolak'ın intihar ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Ünal, "İbrahim Çolak dostumuzu, kardeşimizi kaybettik. Rabbim rahmetiyle muamele etsin. Başımız sağ olsun" diye kaydetti.

Kaynak:Haber Kaynağı