THY olumsuz hava şartları sebebiyle yolculara sefer iptali uyarısı geldi!

THY olumsuz hava şartları sebebiyle yolculara sefer iptali uyarısı geldi!

THY 5 Şubat İstanbul kalkışlı olan 5 Şubat 2023 tarihindeki seferler için yolculara iptal uyarısı yapıldı.

THY olumsuz hava şartları sebebiyle yolculara sefer iptali uyarısı geldi!: Türk Hava Yolları (THY) tarafından yapılan açıklamaya göre yaşanan olumsuz hava koşulları sebebiyle ve yarın beklenen kötü hava koşulları sebebiyle yarın İstanbul kalkışlı olan seferlerin iptal edilmesi konusunda uyarı geldi.

Buna göre 5 Şubat 2023 tarihli ve İstanbul Havalimanı kalkışlı ve varışlı uçuşların yetkili makamların kısıtlama kararları verebileceği konusunda uyarılarda bulunuldu. Yolcuların uçuşlarıyla ilgili güncel bilgiye ise uçuş sorgulama ekranı üzerinden istenen bilgilerin girilmesiyle görüntüleyebilecekleri bildirildi.

Bu sistem üzerinden uçuşlarının iptal olup olmadığı bilgisinin yanında uçuş numaralarını ve parkur bilgilerini de öğrenebileceklerdir. Türk Hava Yolları tarafından yapılan uyarı ile yarın beklenen hava koşulları sebebiyle İstanbul kalkışlı tüm uçuşların yetkili makamlar tarafından iptal edilmesinin söz konusu olabileceği vatandaşlara duyuruldu.

5 ŞUBAT 2023 TARİHLİ İPTAL OLABİLİR!!

Türk Hava Yolları (THY) tarafından yapılan açıklama ile İstanbul Havalimanı kalkışlı ve varışlı uçuşların iptali için uyarı geldi. Bu uyarıya göre yarın gerçekleşecek olan hava koşullarının kötüye gitmesi sonucuna bu konu ile ilgili yetkili kişiler tarafından yapılan açıklamalar neticesinde uçuşların iptal edilebileceği önceden haber verildi. Uçuşların iptal edilmesinin kesin olmamakla birlikte yaşanacak hava koşulları sebebiyle böyle bir ihtimalin yüksek olduğu öğrenildi.