TOD TV nasıl ve nereden izlenir? Süper Lig maçları şifresiz yayınlanıyor

TOD TV nasıl ve nereden izlenir? Süper Lig maçları şifresiz yayınlanıyor

Türkiye'de Süper Lig maçlarının yayın hakkını elinde bulunduran beIN Medya Grup yeni bir dijital platform kurdu. Süper Lig'de dahil dünyanın tüm spor müsabakaları artık bu platform üzerinden izlenebilecek. Peki bedava Süper Lig maçlarını izlemeye olanak s

Digitürk olarak yayın hayatına başlayan ve Süper Lig yayın haklarını satın alarak ciddi bir atılım yapan medya grubu beIN Sports olarak Türkiye'deki faaliyetlerine devam ediyor. Son zamanlardaki dijitalleşme furyasına uyan beIN medya grubu yeni bir dijital platformu hayata geçirdi. Dünyada oynanan hemen hemen bütün spor müsabakalarını canlı olarak yayınlayacak olan TOD TV, süper lig maçlarını da ücretsiz olarak yayınlayacak. Peki TOD TV üyeliği nasıl alınır?

TOD TV Nedir?

Süper Lig maçlarının ücretsiz yayınlanacağının duyulmasıyla birlikte bir anda dilden dile konuşulmaya başlayan TOD TV hakkında "TOD TV nedir?" sorusunun yanıtı merak konusu oldu. TOD TV, beIN Medya Grup tarafından kurulan yeni bir dijital yayın platformudur.

Son zamanlarda dijital medyanın gelişmesi ve neredeyse televizyonun önüne geçmesi ile birlikte birçok medya grubu kendi dijital yayın platformunu kurdu. Bu gruplardan biri de beIN Medya Grubu oldu. Türkiye'de de Süper Lig'in yayın haklarını elinde bulunduran beIN Medya Grubu, İngiltere Premier Lig, Almanya Bundesliga Fransa Ligue 1 gibi dünyanın en prestijli futbol ligleri ve birçok alanda spor müsabakalarının yanın hakkını satın aldı.

Artık insanların büyük bir çoğunluğuna külfet gibi gelen taahhüt, kurulum, alıcı, çanak anten gibi detayları ortadan kaldırmak isteyen beIN Grup, internet erişiminin olduğu her yerden kolaylıkla ulaşılabilecek bir platform kurma fikriyle yola çıktı. Aslında beIN Connect uygulaması bulunan beIN Grup, bu uygulamayı daha da geliştirdi ve tam bir dijital platform haline getirerek TOD TV haline dönüştürdü. Spor müsabakalarının yanında diziler filmler ve TOD TV'ye özgü içerikler de bu platformda yayınlanacak.

TOD TV Süper Lig Maçlarını Ücretsiz mi Yayınlayacak?

beIN medya grubu tarafından faaliyete geçirilen TOD TV tanıtım kampanyası kapsamında tüm yayınları 3 gün boyunca ücretsiz gerçekleştirecek. 23-24 ve 25 Aralık tarihlerini kapsayan bu kampanya boyunca 3 gün TOD TV üyeleri hiç bir ücret ödemeden Süper Lig maçlarını izleyebilecek.

Bu tarihlerin Süper Lig maçlarının oynandığı Cuma, Cumartesi ve Pazar günlerine denk gelmesi futbol severler adına bir şans oldu denilebilir. Keza Süper Lig'in 15. haftasında oynanacak olan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı da TOD TV üzerinden ücretsiz olarak izlenebilecek.

TOD TV Bedava Maç Nasıl İzlenir?

TOD TV platformu üzerinden ücretsiz bir şekilde Süper Lig maçı izlemek için uygulamaya üye olmanız gerekiyor. Resmi internet sitesine girerek üyelik işlemini tamamladıktan sonra istediğiniz paketi seçebilir, tanıtım kampanyası çerçevesinde 3 gün boyunca ücretsiz olarak yayınlanacak olan maçların keyfini çıkarabilirsiniz.

Ücretsiz TOD TV kampanyasının son bulduğu 25 Aralık günü üyeliğinizi iptal ettirdiğiniz taktirde hiç bir ücret ödemeden Trabzonspor-Fenerbahçe derbisi de dahil tüm spor müsabakalarını bedava izlemiş olacaksınız.

TOD TV'de Hangi Paketler Var?

indir-2.jpg

TOD TV üzerinden spor paketleri veya eğlence paketlerine abone olabilirsiniz. Spor paketleri; Süper Lig Paketi ve Spor Ekstra olmak üzere 2'ye ayrılıyor.

Süper Lig paketini seçmeniz durumunda, Spor Toto Süper Lig maçları, TFF 1. Lig maçları, Canlı TV kanallarının yanında tüm dizi ve film kanallarını da hediye olarak ücretsiz izleyebilirsiniz.

Spor Ekstra paketini seçmeniz durumunda ise, İngiltere Premier Lig Maçları, Fransa Ligue 1 maçları, Almanya Bundesliga maçları, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi maçları, WTA Tenis Turnuvaları, beIN SPORTS, Eurosports 1 ve 2 kanalları ve tüm canlı TV kanallarını kapsayan ayrıcalıklı bir pakete sahip olacaksınız.

Son olarak eğlence paketine üye olmanız durumunda ise, tüm dizi ve filmler, canlı TV kanalları, HBO içerikleri, TOD TV'ye özel içerikleri izleyebileceksiniz.

TOD TV Süper Lig Paketi Ne Kadar?

indir-1.jpg

TOD TV üzerinden Süper Lig paketine üye olmak isterseniz, sezon sonuna kadar tüm maçları izlemenin aylık ücreti 84 lira. Bu ücreti 8 taksit olarak ödeme imkanınız da bulunuyor. TOD TV'yi sadece web, tablet ve telefondan değil aynı zamanda Smart TV, Apple TV gibi cihazlardan da izlemek isterseniz, bu kez üyelik ücreti 99 lira olarak değişiyor.

Her ay yenilenen ve aylık olarak ödeme yapılabilen paketi seçtiğiniz takdirde ise paketin aylık ücreti ise 179 TL. Aynı şekilde Smart TV ve Apple TV gibi opsiyonlar eklenmiş hali ise 199 TL.

TOD TV Spor Ekstra Paketi Ne Kadar?

TOD TV Spor Ekstra paketinin aylık üyelik bedeli 49 lira olarak belirlenmiş. Bu ücrete ek olarak 15 lira fark ödeyerek yine Smart TV ve Apple TV özelliği satın alabiliyorsunuz.

Sezonluk Spor Ekstra paketinin ücreti ise 39 lira. Sezonluk Spor Ekstra paketiyle birlikte Smart TV ve Apple TV farkı ise 10 liraya düşüyor.

TOD TV Üyeliği Nasıl Yapılır?

TOD TV'yi herhangi bir arama motorunda aratarak rahatlıkla resmi internet sitesine ulaşabilirsiniz. Burada paketleri inceleyerek size en uygun paketi seçip, satın al tuşuna bastığınızda üyelik adımlarını da başlatmış olacaksınız. Tanıtım kampanyası dahilinde aylık ve yıllık Süper Lig paketine üye olmak için hiç bir ücret ödemeyeceksiniz. Dilediğiniz zaman aboneliği iptal ettirme özelliği sayesinde 26 Aralık günü aboneliğinizi iptal ettirirseniz, 3 gün boyunca ücretsiz bir şekilde TOD TV üzerinden Süper Lig maçlarını izlemiş olacaksınız.

image-2022-12-24t004801-288.jpg

TOD TV'ye üye olduktan sonra, seçtiğiniz paket ne olursa olsun, taahhüt olmadan aboneliğin keyfini çıkarabilir, dilediğiniz zaman aboneliğinizi iptal ettirebilirsiniz. Ayrıca TOD TV üzerinden izlediğiniz hiç bir içerik sırasında reklam görmezsiniz. Böylelikle ne spor müsabakaları ne de film ve diziler sırasında seyir keyfiniz reklamlar nedeniyle kesintiye uğramaz

İster mobil cihazlar, isterseniz de ödeyeceğiniz cüzi farklarla Smart TV ve Apple TV üzerinden yayın izlediğinizden nerede olursa olsun internet erişimizin olduğu müddetçe kesintisiz bir şekilde TOD TV izleyebilirsiniz. Bu keyif için ise ne kurulum ne çanak anten ne de ekstra bir alıcı derdiyle uğraşmazsınız.