TOKİ Manisa Yunusemre Akhisar Kula Salihli kura çekilişi sonuçları isim listesi 2023

TOKİ Manisa Yunusemre Akhisar Kula Salihli kura çekilişi sonuçları isim listesi 2023

Manisa TOKİ 2023 kura çekilişi sonuçları için bugün sıra Yunusemre, Akhisar, Kula 3. Etap, Salihli Durasıllı ilçelerinde satışa sunulan konutlara geldi.

TOKİ Manisa Yunusemre Akhisar Kula Salihli kura çekilişi sonuçları isim listesi 2023 için beklenen gün geldi. Manisa'da kira öder gibi ev sahibi olmak isteyen kişiler için satışa sunulan sosyal konut projeleri için başvuru yapan kişiler arasında kura çekilişleri başladı.

Dün Manisa Şehzadeler konut projesi ile başlayan kura çekilişleri bugün Manisa Yunusemre, Akhisar, Kula 3. etap ve Salihli Durasıllı konut projesi için yapılan kura çekimi ile belirlenecek. Yarın ise kalan son ilçelerde kura çekimleri yapılarak tüm konutlar için hak sahipleri belirlenmiş olacak.

TOKİ MANİSA KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ 2023!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından satışa sunulan 250 bin sosyal konut projesi için kura çekilişleri tüm hızı ile devam ederken Manisa kura çekilişleri sürüyor. Bugün itibari ile:

MANİSA YUNUSEMRE 750/250.000 SOSYAL KONUT PROJESİ

MANİSA AKHİSAR 267/250.000 SOSYAL KONUT PROJESİ

MANİSA KULA 3. ETAP 500/250.000 SOSYAL KONUT PROJESİ

MANİSA SALİHLİ DURASILLI 180/250.000 SOSYAL KONUT PROJESİ için kura çekilişleri ile hak sahipleri belirlenecek. Kura çekimi saat 10:00 itibari ile Millet Çarşısı Konferans Salonu içerisinde başlayan çekiliş TOKİ'nin resmi Facebook, You Tube, İnstagram ve Twitter hesapları üzerinden canlı olarak yayımlanacak.

TOKİ kura çekilişi sonuçları ise e-Devlet internet sitesi TOKİ kura sonucu sorgulama ekranı üzerinden sorgulanabilecek. İlgili sayfaya şifreniz ile e-Devlet sitesine girdikten sonra arama bölümüne TOKİ kura sonucu sorgulama yazarak ulaşabilirsiniz.