Türk Telekom hat sahipleri dikkat! O hizmet 3 ay boyunca ücretsiz verilecek

Türk Telekom hat sahipleri dikkat! O hizmet 3 ay boyunca ücretsiz verilecek

Ülke genelinde Türk Telekom hat sahipleri için kritik açıklamalar ve sürpriz ödüller verilmeye devam ediyor.

Türk Telekom hat sahipleri dikkat! O hizmet 3 ay boyunca ücretsiz verilecek - Ülke genelinde Türk Telekom hat sahipleri için kritik açıklamalar ve sürpriz ödüller verilmeye devam ediyor. Buna göre ise hat sahiplerini yakından ilgilendiren gelişmelerde dünyanın öde gelen çevrim içi video paylaşım platformları arasında gösterilen Youtube ile yapılan iş birliği sonrasında Prime müşterilerine 3 ay boyunca Youtube Premium fırsatı sunulacağı belirtildi.

Mobil hat sahipleri için Youtube ile yapılan iş birliği ile birlikte ilk kez Youtube Premium abonesi olan ve bu süreçte belirli tarifelere de gelen Türk Telekom Prime müşterilerinin 3 ay ücretsiz Youtube Premium fırsatı da kazanacağı belirtildi. Bu doğrultuda müşterilerin de Youtube Premium ile milyonlarca içeriği de reklamsız ve kesintisiz izlenebileceği belirtilirken Youtube Music Premium ve Youtube Kids uygulamalarından da ücretsiz ve reklamsız yararlanılabilecek.

Türk Telekom tarafından yapılan açıklama ile birlikte, müşterilerine sunulan ayrıcalıklı hizmetler sunan markası olan Türk Telekom Prime avantajlı kampanyalarını da belirtti.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom’un müşterilerine ayrıcalıklı hizmetler sunan markası Türk Telekom Prime, avantajlı kampanyalarını sürdürüyor.

“Müşterilerimizin hayatına zenginlik katacak ayrıcalıklar sunuyoruz”

Türk Telekom Mobil Hizmeler Pazarlama Direktörü Ahmet Gizlice tarafından yapılan açıklamada “Teknolojiye yön veren ürün ve hizmetlerimizle müşterilerimizin hayatlarına zenginlik katacak yeni iş ortaklıkları geliştiriyoruz. YouTube ile yaptığımız iş birliğiyle, çevrim içi video içeriği tüketen Türk Telekom Prime müşterilerine, sevdikleri içerikleri kesintisiz izleme keyfini sunmaktan mutluluk duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

YouTube Premium iş birlikleri ile alakalı MEA Bölge Müdürü Vincent de Lorca'da konu ile ilgili, "Türkiye'deki çalışmalarımıza hız kesmeden devam ederken sunduğumuz hizmetleri güçlü ortaklıklarla birlikte geniş kitlelere ulaştırmak bizim için büyük önem taşıyor. Türk Telekom Prime ile yaptığımız iş birliğimiz sayesinde, çok daha fazla YouTube kullanıcısının, YouTube Premium üyeliği ile yayınlanan içeriklere kesintisiz ulaşacak olmasından mutluyuz.” denildi.