Türk Telekom Vodafone Turkcell hat sahipleri aman dikkat paranız yanmasın! Bunu yapan 183 TL bakiye iadesi alacak

Türk Telekom Vodafone Turkcell hat sahipleri aman dikkat paranız yanmasın! Bunu yapan 183 TL bakiye iadesi alacak

Cep telefonu olan herkesi ilgilendiriyor! Mobil hat sahiplerine yapılan son dakika duyurusu ile bakiye iadesi için hatırlatma geldi. Başvuru yapana 15 gün içinde para iadesi yapılacak.

Türk Telekom Vodafone Turkcell hat sahipleri aman dikkat paranız yanmasın! Bunu yapan 183 TL bakiye iadesi alacak - Türkiye'de mobil hat kullanıcı sayısı her geçen gün artmaya devam ederken milyonlarca hat sahibine son dakika duyurusu geldi.

Cep telefonu operatörlerinin mevcut müşterilerine daha yüksek fiyat tarifesi uygularken yeni müşteri olan kişilere daha düşük fiyat tarifesi uygulaması pek çok kişinin operatör değiştirmesine neden oluyordu. Yeni gelen müşterilerine daha düşük fiyat uygulayan telefon operatörleri nedeni ile sık sık operatör değiştiren kişilere bakiye iadesi hatırlatması yapıldı.

TELEFON HATTINI TAŞIYAN KİŞİLERE BAKİYE İADESİ UYARISI GELDİ!

Daha düşük bir fiyat tarifesinden yararlanmak adına hattını taşıyan kişilere bakiye iadesi için son başvuru tarihi uyarısı yapıldı. Cep telefonu hattını taşıyan ya da farklı bir sebepten dolayı hattı kapanan kişilerin bakiye iadesi alma hakkı olduğu hatırlatıldı. Vodafone tarafından yapılan açıklamada "Çeşitli nedenlerle aboneliği iptal olan faturasız abonelerin hesaplarında kalan bakiye için abonelere geri alma hakkı tanınacak olup iptal tarihinden itibaren yirmi dört (24) ay içerisinde başvuruda bulunan aboneye geri ödemesi onbeş (15) gün içerisinde yapılacaktır.

İade talebinde bulunmayan abonelerin kalan bakiyeleri ise yirmi dört (24) ay süreyle saklanacak, abonenin hattını Vodafone’a tekrar taşıması durumunda abonenin hesabına otomatik yüklenecektir. Kalan TL bakiyenizi sorgulamak için Borç Alacak Sayfasını ziyaret edebilirsiniz" ifadelerine yer verildi.

turkcell-bakiye-iade.jpg

BAKİYE İADESİ NEREDEN, NASIL ALINIR?

Cep telefonu hattı kapatılan ya da hattını başka bir operatöre taşıyan kişiler bu tarihi takip eden 24 ay içerisinde başvuru yapmaları durumunda hatlarında kalan bakiyeyi iade alabilecekler. Söz konusu para iadesi için cep telefonu operatörüne başvuru yapılması yeterli olacak. Başvuru takip eden 15 gün içerisinde hattın içinde yüklü olan bakiye tutarı hat sahibinin hesabına bakiye iadesi olarak nakit olarak yatırılacak. Hat iptalini takip eden 2 sene içerisinde Alacak Sorgulama ve TL iade talep belgesinin doldurulması şartı aranacak.