Twitter popülerliğini kaybetme tehlikesi altında! Yaşanan sorunlar giderek artıyor!

Twitter popülerliğini kaybetme tehlikesi altında! Yaşanan sorunlar giderek artıyor!

Twitter platformunun Elon Musk tarafından satın alınmasından beri birçok sorun yaşanmaya devam ediyor. Twitter kullanıcıları, yaşadıkları sorunlardan dolayı oldukça sıkılmış durumda ve yeni benzer platformların arayışına da başladı.

Dünyanın en çok tercih ettiği sosyal medya platformlarının ilk sıralarında yer alan Twitter, Elon Musk tarafından satın alındığı günden beri birçok sorun ile gündeme gelmeye devam ediyor. Elon Musk, Twitter platformunu satın aldıktan sonra birçok kişiyi işten çıkartması ile büyük bir tepki toplamıştı.

Ardından da Elon Musk, uygulama için aldığı kararları ile tepkiler toplamaya devam etti. Twitter için alınan kararlardan kullanıcıların memnun olmaması dahi, dünyaca ünlü milyarderi aldığı kararlardan geri döndürmek için etkili olmadı. Şubat ayında Twitter’da hız sınırlaması skandalı gündem gelmişti. Bunun ardından ise uygulamada sular durulmadı.

KESİNTİLER DEVAM EDİYOR

twitter-populerligini-kaybetme-tehlikesi-altinda-yasanan-sorunlar-giderek-artiyor-2.jpg

Twitter platformu, şubat ayında hız sınırlandırmaları ile gündeme gelmişti. Daha sonrasında ise mart ayında tüm linklerin ve resimlerin kırılması gibi sorunlar gündeme damga vurmuştu. Bu sorunların yanı sıra, Elon Musk tarafından daha önce ücretsiz olarak kullanıcılara verilen mavi tik imgesinin, Twitter Blue aboneliği ile ücretli hale getirilmesi de birçok kullanıcının platformu terk etmesine neden olmuştu. Elon Musk, Twitter’a ödediği ücretten sonra kedisine yeni gelir kapıları aralamak için yeni yollar aramaya da devam ediyor. Özellikle geride bıraktığımız şubat ve mart aylarında Twitter uygulamasında çok fazla kesinti yaşandı.

TWITTER’A GİRİLEMİYOR

Son günlerde gündeme gelen erişim sorunları da kullanıcıları canından bezdirdi. İlk olarak mobil uygulamalarda yaşanan erişim sorunu son iki gündür Twitter’ın web uygulamasında yaşanamaya başladı. Kullanıcılar, hesaplarına erişmek istediklerinde otomatik olarak geri atıldıklarını duyurmaya devam ediyor. Bu konu hakkında ise Twitter yetkilileri tarafından elle tutulur bir açıklama yapılmıyor. PR departmanı bu sorunlara sadece poop ya da emoji kullanımları ile yanıt verirken, Twitter kullanıcıları şirketin müşteri hizmetlerinin PR departmanı çalışanlarının bir an önce geliştirilmesi ve sorunlara çözüm sunmasını talep ediyor. Twitter’da yaşanan bu sorunlar, kullanıcıların yeni platform arayışına başlamasına neden oldu.