Ümit Özdağ'dan Mansur Yavaş'a destek! Herkesi Yavaş'ı ikna etmeye davet etti!

Ümit Özdağ'dan Mansur Yavaş'a destek! Herkesi Yavaş'ı ikna etmeye davet etti!

2023 cumhurbaşkanlığı seçimleri için geri sayım devam ederken Millet İttifakı’nın aday görüşmeleri gündemden düşmemeye başladı. Zafer Partisi’nin toplu mesaj gönderimleri dikkat çekti.

18 Haziran tarihinde yapılması beklenirken 14 Mayıs tarihine çekilen 2023 cumhurbaşkanlığı seçimleri, son günlerin en çok konuşulan konu başlıkları arasında yer aldı. Cumhur İttifakı’nın adayının mevcut Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olacağı aylar öncesinden bilinirken 6 partiyi bir araya getiren Millet İttifakı, seçmenler tarafından yakın takip altına aldı.

Aylardır toplantılarda bir araya gelen ve önceliklerinin cumhurbaşkanı adayını belirlemek değil geçiş sürecini planlamak olduğunu ifade eden Millet İttifakı mensupları, geçtiğimiz günlerde Saadet Partisi’nin ev sahipliğinde yeniden bir araya geldi. Toplantıda cumhurbaşkanı adayına karar verilmiş olduğu ve açıklamanın 6 Mart tarihinde yapılacağı belirtilirken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in masadan ayrılması herkesi şaşkına çevirdi.

Millet İttifakı’nın ilk üyeleri arasında yer alan Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına sıcak bakmayarak dün olağanüstü karar ile Genel İrade Kurulu’nu topladı. Toplantının ardından kameraların karşısına geçerek açıklamalarda bulunan Akşener, sert söylemleri sebebi ile kendi seçmenin dahi tepkisini çekti. Altlı masadan ayrıldığını net bir dile ile ifade eden Akşener, Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş’a adaylık çağrısında bulundu. Bu durum sosyal medyayı ayağa kaldırırken bir çıkış da Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’dan geldi. Özdağ, seçmenlerin telefonlarına toplu mesaj gönderilmesi için talimat verdi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN ÇAĞRIDA BULUNDU!

Meral Akşener’in açıklamaları gündemde olay yaratırken Twitter hesabından bir paylaşım yayınlayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, dikkatleri üzerine çekti. Özdağ, çok konuşulan o paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Türk halkının iradesi ile siyasetçi pazarlıkları arasında mücadelede gerçekleşiyor. Artık halkın Mansur Yavaş’ı sahaya davet etme zamanı geldi.”

TOPLU SMS GÖNDERDİ!

umit-ozdagdan-mansur-yavasa-destek-herkesi-yavasi-ikna-etmeye-davet-etti.png

Tıpkı Meral Akşener gibi Mansur Yavaş’ı cumhurbaşkanı adayı olmaya davet eden Ümit Özdağ, seçmenlerin telefonlarına kendi ismi ile toplu mesaj gönderilmesi için talimat verdi. Söz konusu mesajda şu ifadelere yer verildi: “Artık halkın Mansur Yavaş’ı sahaya davet etme zamanı geldi. 5 Mart Pazar günü saat 15:00’te Türk halkını Ankara Büyükşehir Belediyesi önüne ‘Mansur Başkan Göreve’ çağrısında bulunmaya davet ediyorum.”