Ünlü Astrolog o tarihe dikkat çekerek tüm burçları uyardı! Aman dikkat

Ünlü Astrolog o tarihe dikkat çekerek tüm burçları uyardı! Aman dikkat

Ünlü Astrolog Nilay Dinç yaptığı uyarılar ile gündem olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Ekim ayında yaptığı uyarı ile gezegenlerin hareketlerinden bahsederek yangın, deprem ve terör saldırılarına karşı dikkat edilmesi gerektiğini söylemişti.

Ünlü Astrolog o tarihe dikkat çekerek tüm burçları uyardı! Aman dikkat: Ünlü astrolog Nilay Dinç sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşım ile o tarihe dikkat çekerek tüm burçları uyardı. Bu tarihin not alınmasını isteyen ünlü isim bu tarih ve sonrasında yer yerinden oynayacak dedi. Ünlü Astrolog Nilay Dinç yapmış olduğu sosyal medya paylaşımı ile o tarihe dikkat çekerek tüm burçlara uyarılarda bulundu. Dinç Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

BÜYÜK İFŞALAR BAŞLAYACAK

"Bu tarihi not edin" diyen astrolog Dinç, "28 Şubat 2023’de Satürn ve Plüton 29 derecede olacak. -+ 15 gün içinde öyle olaylar olacak ki, tarihe derin bir not yazılacak. 11 Şubat haftası büyük ifşalar başlayacak, 28 Şubat ve sonrası yer yerinden oynayacak" şeklinde uyarılarda bulundu.

Ünlü Astrolog Nilay Dinç daha önceden de yaptığı paylaşımlar ile gündeme gelmişti. Geçtiğimiz yıl 22 Ekim tarihinde yaptığı şu paylaşım ile olay yaratmıştı. İşte o paylaşım;

DEPREM PATLAMA YANGIN VE TERÖR SALDIRILARINA DİKKAT

"25 Ekim Salı günü 2 derece Akrep burcunda parçalı Güneş tutulması meydana gelecek. Etkisi 6 ay sürecek olup 124. Saros döngüsünde olacak. Bu nedenle Plüton etkisi içinde girip deprem, patlama, yangın ve terör saldırılarına dikkat etmek gerekir." şeklinde uyarılarda bulunmuştu.