Ünlü "Şeytan Haritası" kitabı yazarı Spiritüalist Sayik Erol Tangut’tan AVAZTÜRK’e özel ŞOK İTİRAF!

Ünlü "Şeytan Haritası" kitabı yazarı Spiritüalist Sayik Erol Tangut’tan AVAZTÜRK’e özel ŞOK İTİRAF!

AVAZTÜRK’ten Celalettin Yünel’e ünlü "Şeytan Haritası" kitabı yazarı Sayik Erol Tangut, şok bir itirafta bulundu.

Sihir, büyü, cin ve şeytan musallatı konularında Türkiye genelinde kendisine başvuran hastalara "Spiritualist Metafizik Araştırma ve Danışmanlık hizmetleri" adı altında hizmet veren ve birçok paranormal olayları inceleyen ünlü "Şeytan Haritası" kitabı yazarı Spiritüalist Sayik Erol Tangut, AVAZTÜRK’ten Celalettin Yünel’e şok bir itirafta bulunarak kendisine de büyü yapıldığını açıkladı.

İşte Celalettin Yünel’in cin avcısı Sayik Erol Tangut ile yaptığı o röportaj:

CELALETTİN YÜNEL: Büyü yapılan insan büyünün tesirinden nasıl kurtulur?

SAYİK EROL TANGUT:  Kitaplarda bize Resullullah'a büyü yapıldığı ve bundan rahatsız olduğu söylenir kitaplarda geçer derki ulema "acaba bana büyü mü yaptılar da hasta oldum" deyip küçük bir şüpheye düşmesiyle karşı tarafın büyüsü ona tesir etmiştir. Ve Cenabıhak Cebrail (as.) vasıtasıyla Felak ve Nas surelerini nüzul ettirip bu surelerle  kişilerin nasıl korunacağını ders vermiştir. Cenabıhakk’ın Hafız esması kişiyi bütün şerlerden, büyülerden, nazardan, hasetten, her türlü kötülükten korumaya Allah kadirdir bunda hiç şüphemiz yok, buna iman ettik. Peki, Hafız esmasına nasıl sığınacağız biz "gecenin şerrinden, yarattıklarının şerrinden, haset ettiği zaman hasetçinin şerrinden, büyü yaptığı zaman büyü yapanın şerrinden, gündüzün şerrinden, düğümlere üfleyenlerin şerrinden, Allah’ım sana sığınıyorum” dediğimizde Allah’ın Hafız esmasına sığınmış oluruz. Bütün kötülüklerden ve büyülerden emin oluruz.cy-003.png

CELALETTİN YÜNEL: Size hiç büyü yapıldı mı? Cin musallat oldu mu?

SAYİK EROL TANGUT:  Bana yapıldı evet. Bir zamanlar eşimle problem yaşadığım tarihte benden habersiz babam bir cinci hocaya gidiyor. Aramızdaki bir sıcaklık amacıyla bir büyü yaptırmış. Ben üzerimde bir rahatsızlık hissettiğimde Felak ve Nas’la Allaha sığındım. Sığındığımdan yarım saat sonra beni aradılar. Abim “sana da büyü yapmışlar” dedi. “Babam böyle bir şey yapmış” dedi. Hakikaten bir mezara gömmüş. O mezarlığın yanındaki evin karşısında bir kere namaz kılarkene sol dudağıma bir şeyin çarptığını ve hafif şiştiğini gördüm. Ama elhamdülillah vücuduma girememesinin sırrı Hafız esmasına Cenabıhakk’a sığınmaktan dolayı olduğunu gördüm. Büyü yapılmıştı ama bedene bir giriş duhul etmemişti. Çünkü ben Rabbimin her türlü kötü şerden daima koruyacağına inanırım orda itikadımı bozmam.

CELALETTİN YÜNEL: Hiç büyüden ve cinden korktunuz mu?

SAYİK EROL TANGUT:  Cinden ve büyüden hiç bir zaman korkmadım. Ama ben insan şeytanlaştığı zaman çekinirim yani. Çünkü insan şeytanlaştığı zaman cin şeytan bir tarafa kalır büyü de diğer tarafa kalır çünkü insan şeytan olduğu zaman gerçekten onu insanların fark etmesi çok zordur. Geçenlerde bir şeytana itiraf ettiriyorum dedi ki, “Erol sen, bizim hangimizle baş edeceksin? Benim o kadar çok emrim altında olan hocalarım var ki” yani gerçekten hocalarım var diyor onların kontrol ettiği kibirle enaniyetle...


CELALETTİN YÜNEL: Bu cin avcılığından ya da büyüden dolayı hiç şikayet aldınız mı?

SAYİK EROL TANGUT:  Bundan iki sene önce biri benim hakkımda şikayet dilekçesi vermiş, demiş ki; “Erol hoca muskacılık, büyücülük yapıyor” diye. Sonra bir savcı bey dava açmış hakkımızda “muskacılıktan”  ve oradan altı ay ceza geldi bana. Şimdi TV’lerde muska satıyorlar ve ben 20 yıldır muska topluyorum, muska vermedim hiç kimseye. Biz sadece insanlara takılan muskaları toplayarak insanları muskalardan kurtarıyoruz. “Gidin kardeşim, tövbe edin Allaha sığının” diyoruz enteresan olan şu, hiç bu işi yapmamış bir insana ceza verilirken TV’lerde, internette muska dağıtıyorlar. Bunları hiç görmüyorlar mı bu kadar mı şeytan bizim içimizde yani. İnsanlar hatalarından dolayı başlarına bir şey geldiği zaman hemen hocalara gidiyor onlarda bundan para kazanmak için hemen sana büyü yapılmış diyor. Oysaki aynı Yusuf(as) gibi hatayı kendi nefsinde arasa, kendisini savunmasa nasıl Yunus (as) balığın karnında kendi nefsini suçlamış. Peygamber bile kusuru kendinde ararken biz kul olarak başımıza gelen bir belada hemen cincilere gidiyoruz.

CELALETTİN YÜNEL: Cinlerin itiraflarına şahit oluyoruz. Peki, yalancı olan cinlerin sözleri sizce doğru mu? Doğru olduğunu nerden anlıyorsunuz?

SAYİK EROL TANGUT:  Bir cini bedende yakaladığınızda o size yalan söyler. Bir ahitname vardır Süleyman(as) ve Nuh(as) imzaladığı şeytanlarla bir ahit vardır. Bu ahit Süleyman(as) zamanında cinlerle imzalanmış ve Allah’ın hükmüyle tasdik edilmiş kıyamete kadar geçerli olan bir ahit. Bir şeytanı ve cini yakaladığınızda Allah’ın adıyla ve Allah’ın esmaları adına ve bu ahitten insanoğluna verilen hak ile doğruyu söyler isen bir hidayete vesile olması yalan söyler ise helak olması adına bunu cine söylediğinizde cin doğruyu söylemek zorundadır. Bu ahidi okuduğunuzda insanların bedenlerine girişi boyutlar arası geçişi yasaklayan bir ahittir, “geçenler cezalandırılacaktır veya neden geldiğini açıklayacaktır.” anlamına geliyor.


11-001.gif

2.gif


32.gif

Erol Tangut’tan AVAZTÜRK'e özel bomba açıklamalar!

Erol Tangut’tan AVAZTÜRK'e özel bomba açıklamalar!

Tangut ilk defa AVAZTÜRK’e açıkladı!

Tangut ilk defa AVAZTÜRK’e açıkladı!

Sayik Erol Tangut’tan AVAZTÜRK’e özel ŞOK İTİRAF!

Sayik Erol Tangut’tan AVAZTÜRK’e özel ŞOK İTİRAF!

İlgili Haberler