Yalı Çapkını izlenme rekoru kırıyor

Yalı Çapkını izlenme rekoru kırıyor

Star Tv ekranında izlenme rekoru kıran Yalı Çapkını dizisi dün akşam yayınlanan 14. son bölümde rakiplerini ezdi geçti. Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ikilisinin öpüşme sahnesi nefes kesti.

Star TV kanalında yayınlanmaya başladığı ilk bölümden itibaren izlenme rekoru kıran Yalı Çapkını dizisi 15. son bölümüyle dün akşam yine nefes kesti. Dün gecenin reyting sonuçları yayınlandı ve Yalı Çapkını tartışmasız 23 Aralık Cuma gününün en çok izlenen dizisi olduğunu bir kez daha gösterdi.

Ferit ve Seyran ikilisini oldukça seven izleyiciler hem sosyal medyada hem de tv ekranında Yalı Çapkını dizisini en çok konuşulanlar zirvesinde en üstte tuttu.

23 Aralık 2022 Cuma Reyting Sonuçları

Reklam verenler kadar izleyicilerinde sıkı takip ettikleri reyting sonuçları 23 Aralık 2022 Cuma gecesinin liderini belirledi. Star TV kanalında yayınlanan Yalı Çapkını dizisi 3 farklı reyting ölçümünde gecenin en çok izlenen dizisi oldu.

reyting.jpg

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrolde olduğu Yalı Çapkını dizisinin sıkı takipçileri her alanda diziyi zirveye taşırken reyting sonuçları sıralamasında Yalı Çapkını ilk sırada yer aldı.

Yalı Çapkını 15. bölüm fragmanı

Yalı Çapkını 15. bölüm fragmanı dizinin takipçileri tarafından merakla sorgulanırken, güzel oyuncu Afra Saraçoğlu'nun Seyran'a Mert Ramazan Demir'in ise Ferit karakterlerine hayat verdiği dizi, her bölümünde seyircinin heyecanını doruklara çıkarmayı başarıyor.

Yalı Çapkını dizisinin dün yayınlanan son bölümü ardından yeni bölüm fragmanı seyircinin beğenisine sunuldu. Yayınlanan gelecek bölüm tanıtım fragmanında Seyran ve Ferit'in ayrı düştüğü görülüyor.

Halis Ağa'nın evine karısı Seyranı almak için gelen Ferit, eli boş dönecek. Seyran'ın kendisiyle gelmek istemediğini öğrenen Ferit ise adeta sinir krizi geçiriyor.