Yargı 50. bölüm fragmanı: Ceylin ve Ilgaz boşanacak mı?

Yargı 50. bölüm fragmanı: Ceylin ve Ilgaz boşanacak mı?

Kanal D ekranlarında her pazar akşamı ekrana gelen Yargı dizisi yayınlanan 49. son bölümün ardından izleyiciler heyecanla Yargı 50. bölüm fragmanı ve yeni bölüm tanıtımını araştırıyor. Peki Yargı Ceylin ve Ilgaz boşanacak mı?

Yayınlandığı ilk günden itibaren izleyicileri ekran başına kilitleyen Yargı dizisinin 49. son bölümü yayınlandı. Nefes kesen bir bölümün ardından izleyiciler Yargı 50. yeni bölüm fragmanı araştırmasına koyuldu. Parla ve diğerlerini mahkeme salonunda savunmasıyla tutuksuz yargılanmasını sağlayan Ceylin son sahnede Ilgaz savcıya boşanma dilekçesini götürdü. Peki Yargı Ilgaz ve Ceylin boşanacak mı?

Yargı 50. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yargı yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yargı dizisinin 50. yeni bölümü haftaya yılbaşı olması nedeniyle yayınlanmayacak. Yargı 50. bölüm Kanal D ekranlarında 8 Ocak 2023 Pazar akşamı yayınlanması bekleniyor.

Kanal D ekranlarında Sema Ergenekon tarafından senaryosu kaleme alınan Yargı dizisinde bir savcının başına gelebileceklerin en kötüsü gelen Ilgaz savcının eşi Ceylin ile başı dertte. Ceylin ve Ilgaz vazgeçemeyecekleri değerler yüzünden hiç istemedikleri bir noktaya gelerek boşanma kararı aldıkları dizinin son sahnesinde görüldü.

Parla'yı kurtarmak için kaçırmakta dahil her türlü yola başvuran Ceylin son bölümde Ilgaz ile yolları ters düştü. Ilgaz gözünün içine baka baka çok sevdiği insanın kendisini kandırmasına üzülürken Ceylin ise ailesel durumu görmezden gelerek doğruları savunduğu için Ilgaz savcıya karşı cephe aldı.

Yargı dizisinin 49. bölümünde Ilgaz, Ceylin'in kararı sonrası dünyalar başına yıkıldı! Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in paylaştığı Yargı dizisinin son bölümünde neler oldu? Yargı'nın 25 Aralık Pazar günü yayınlanan 49. Bölümünde Ceylin, Parla'nın kaçırılması üzerine Ilgaz ile yaşadığı sert tartışmanın ardından geri dönüşü olmayan bir karar aldı.

Kimin haklı kimin haksız olduğunun giderek karıştığı Serdar cinayeti konusunda Ilgaz ve Ceylin arasındaki çekişme büyüyor. Havaalanında herkesi neredeyse suçüstü yakalayan Ilgaz, belki de hayatının en zor kararını vermek zorunda kalıyor.

Ailesi üzerinden vicdanı ve adalete olan inancı arasında sınanan Ceylin, yol karanlık görünse de ne olursa olsun sevdiklerini korumak ister. Ancak ailesini bir arada tutmak için yapacağı seçimler ve söyleyeceği yalanlar en çok onun elini kolunu bağlayacaktır. Düğün hazırlıklarına başlayan savcı Derya'yı yeni bir cinayet davası beklemektedir. Gazeteci Berkant'ın Haluk'un gözleri önünde ölmesi, Yekta ile aralarındaki dengeleri tamamen tersine çevirir. Ceylin ve Ilgaz'ın vazgeçemedikleri değerler ve değiştiremedikleri durumlar yüzünden hak etmedikleri bir noktaya gelmeleri çevrelerindeki herkesi derinden üzer ve önlerinde kararın herkesi etkileyeceği bir dava vardır.