Yasak Elma dizi hayranlarına müjde! Disney Plus filmi için harekete geçti!

Yasak Elma dizi hayranlarına müjde! Disney Plus filmi için harekete geçti!

6 sezondur binlerce kişi tarafından büyük bir heyecan ile takip edine Yasak Elma dizisinin hayranlarına müjdeli haber duyuruldu! Filmi geliyor!

Sezonlardır konusu ve oyuncuları sık sık değişse de izlenme sayısından hiçbir şey kaybetmeyen Yasak Elma dizisi hakkında önemli bir gelişme yaşandı. Edinilen bilgilere göre dizinin çok sevilmesi ve sosyal medya hesaplarında da özellikle de Eda Ece'nin canlandırdığı Yıldız karakterinin repliklerinin paylaşılması nedeni ile diziye olan ilginin artması sezonlardır final yapmamasına neden oldu.

Dizinin kadrosunun da son derece güçlü olması, konusunun yanı sıra sık sık değişse de oyunculuk performanslarının iyi olması pek çok kişi tarafından dizinin 6 sezondur devam etmesinin bir nedeni olarak gösterildi. Bu açıdan bakıldığı zaman ise diziye olan bu ilgi her geçen gün "Final yapacak mı? sorusunu da beraberinde getirdi.

YENİ SEZON DA OLACAK!

Gazeteci Birsen Altuntaş tarafından ortaya atılan iddiaya göre dizi hakkında çok önemli iki gelişmenin yaşandığı öğrenildi. İlk olarak dizinin önümüzdeki süreçte yeni sezonunun gelip gelmeyeceği konusunda merak edilenlere bir yanıt olması açısından bakıldığında dizinin 7. sezonunun da yayımlanacağı bilgisi geldi. Her ne kadar başroller dahil olmak üzere pek çok oyuncu, bununla birlikte de dizinin konusunda da değişiklikler görülse de dizinin düşmeyen reytingleri nedeni ile son sezon olacağı düşünülen bu 6. sezonun son olmayacağı öğrenildi.

Daha önce dizinin başrolü olan Eda Ece'nin yaptığı açıklamada da 6. sezonun son sezon olacağı belirtilmesinin ardından edinilen bilgilere göre yönetmen tarafından alınan karar ile birlikte 7. sezonun da çekilmesinin planlandığı öğrenildi.

DİSNEY PLUS FİLMİ ÜSTLENDİ!

Geçtiğimiz yaz gelen bilgilere göre Yasak Elma dizinin filminin de çekileceği öğrenilmişti. Fakat oyuncuların tüm sezon boyunca son derece yorgun olmasından kaynaklı olarak geçen yaz dinlenmek istediklerini bu nedenle de çekimlerin ertelenmesini talep ettikleri ortaya çıktı.

Bu sene Yasak Elma dizisinin filminin yapılacağının öğrenilmesinin ardından ise filmin çekimlerinin ve yayımlanmasının ise Disney Plus tarafından gerçekleştirileceği öğrenildi. Diziyi senelerdir takip eden kişiler tarafından hem dizinin bir sezon daha devam edeceği haberi hem de uzun süredir beklenen Yasak Elma filminin bu sene çekimlerinin yapılacağının öğrenilmesi oldukça mutluluk ile karşılandı.