Yeni atama kararları bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yetkisiyle Resmi Gazete'de yayımlandı

Yeni atama kararları bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yetkisiyle Resmi Gazete'de yayımlandı

Cumhurbaşkanı imza yetkisiyle 11 Ocak Resmi Gazete'de yeni atama kararları duyuruldu. Birçok kurumda değişiklik oldu. Yerinden alınan ve yeni atama listesi yayımlandı.

Cumhurbaşkanı kararıyla atama kararları yayımlandı - Bugün Resmi Gazete'de kurum ve kuruluşlarda yeni atama, görevden alınanlar ve rektör atamaları listesi açıklandı.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Kurulu İkinci Başkanlığına, Bankacılık Kanununa ilgili maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanılığı Kararnamesinin 2, 3 ve 7 nci maddeleri gereğince Fatih Sultan Mehmet YILDIRIM atanmıştır.

Adli tıp Kurumu Sekizinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Adli Tıp Üyeliği'ne, Yükseköğretim Kanununun ilgili maddesi ile birlikte 3 sayılı Cumhurbaşkanılığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yalçın BÜYÜK atanmıştır.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu Üyeliği,ne 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 7 nci maddeleri gereğince Mehmet Uğur DİLİPAK atamıştır.

Gençlik ve Spor Bakanlığında açık bulunan Strateji Geliştirme Başkanlığına, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Başmüfettiş Erdinç KARAGÖZ atanmıştır.

Göç İdaresi Başkanlığında açık bulunan Gelir İdaresi Başkan Yardımcılıklarına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Gelir İdaresi Daire Başkanı Abdullah KARABOYACI, Gelir İdaresi Daire Başkanı Faruk GÖZÜBÜYÜK ve Mustafa KILINÇ atanmıştır.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığında açık bulunan;

Başkan Yardımcılığına, Mülkiyet Müfettişi Uğur SEZER,

Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürlüğüne Orhan TATAR,

Afetlere Müdahale Genel Müdürlüğüne İsmail PALAKOĞLU,

Barınma ve Yapım İşleri Genel Müdürlüğüne Ahmet Nehar POÇAN,

Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Mustafa HAVAN,

Rehberlik ve Denetim Başkanlığına, Mülkiyet Müfettişi Önder BOZKURT,

3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince atanmıştır.

Milli Eğitim Bakanlığı'nda açık bulunan Talim ve Terbiye Kurulu Üyeliğine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Fatih KIRATLI atanmıştır.

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine, 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnames 8 nci maddesi ile Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Nebi ÇELİK atanmıştır.

Ticaret Bakanlığında açık bulunan Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Atila BERBER atanmıştır.

GÖREVDEN ALINANLAR

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, IV. Bölge Müdürü Birol Çınar, 3 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alınmıştır.

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Ömer İnan, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 4 üncü maddesi gereğince görevinden alınmıştır.

REKTÖR ATAMALARI

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci, 3 üncü ve 7 nci maddeleri gereğince Prof. Dr. Gülfettin ÇELİK atanmıştır.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörlüğüne , 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci, 3 üncü ve 7 nci maddeleri gereğince Prof. Dr. Mehmet GAVGALI atanmıştır.

Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğüne , 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci, 3 üncü ve 7 nci maddeleri gereğince Prof. Dr. Yücel OĞURLU atanmıştır.

Mersin Üniversitesi Rektörlüğüne , 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci, 3 üncü ve 7 nci maddeleri gereğince Prof. Dr. Erol YAŞAR atanmıştır.