Yeni nesil iPhone 15 çıkış tarihi ve satış fiyatı belli oldu! Hiç bilinmeyen o yeni özellikler…

Yeni nesil iPhone 15 çıkış tarihi ve satış fiyatı belli oldu! Hiç bilinmeyen o yeni özellikler…

iPhone 15 yeni tasarım ve diğer sürümlerinden farklı özellikleri ile çıkışa hazırlanıyor. Son dönemlerde oldukça popüler hale gelen bu konu teknoloji meraklıları için büyük bir önem taşıyor. Apple'ın yeni serisinde iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Plus modeller

Apple iPhone'un yeni serisinde beklenmeyen özellikleri de gündeme getirdi. Özellikle Pro versiyonunda ortaya çıkacak bu yeni özellikler diğer versiyonlarda bulunmayan nitelikte olacak. iPhone 14 serisinde olduğu gibi yeniden dinamik bir ada tasarımı üzerinde yakınlık sensörü yer alacak.

iPhone 15 serisinde diğerlerinden farklı olarak yakınlık sensörü ekleniyor. Bunun için özel bir firma ile anlaşıldı. Landmark öncülüğünde iPhone 15 modellerinin tamamında bu sensör kullanılabileceği ifade edildi.

İPHONE 15 SERİSİ TANITIM TARİHİ NE ZAMAN?

yeni-nesil-iphone-15-cikis-tarihi-ve-satis-fiyati-belli-oldu-hic-bilinmeyen-o-yeni-ozellikler.jpg

Analist Ming Chi Kuo: “iPhone 14 serisinde ek olarak bu seride yakınlık sensörü farklı bir deneyim vaat edecek” dedi. iPhone 15 Pro modelinde artık yeni bir döneme giriliyor. Sadece e-sim kullanılarak telefon aktif hale getirilebilecek.

Apple tarafından iPhone 15'in tanıtım tarihi ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Fakat geçtiğimiz yıl olduğu gibi lansman ve tanıtım sürecinin Eylül ayında gerçekleşmesi bekleniyor. Tasarımı ve özelliklerine ilişkin birkaç detaya sahip olunsa da asıl beklenen yenilikler tanıtım sürecinde belli olacak.

İPHONE 15 SERİSİ SATIŞ FİYATI

iPhone severlerin beklediği bir başka konu ise satış fiyatı oldu. Henüz konu üzerine bir açıklama gelmezken iPhone 14'ün satış fiyatı da merak edildi. iPhone 14 Mart ayında 32 bin 999 TL ile satışa sunulmuştu. Plus versiyonunda ise bu rakam 36 bin 999 TL idi. Artan piyasa fiyatlarından kaynaklı olarak henüz net bir açıklama yapılmamış olsa da iPhone 15 serisinin başlangıç fiyatının 40 bin TL'nin üzerinde olması bekleniyor.