Bu iddia kavga çıkarır! CHP’li Eren Erdem ispiyonlandı mı?

Bu iddia kavga çıkarır! CHP’li Eren Erdem ispiyonlandı mı?

Milletvekili listesinde yer bulamayan CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem’e yurt dışına çıkış yasağı konulması iddiaları da beraberinde getirdi.

İddialara göre Eren Erdem, yurt dışına çıkmadan bir gün önce CHP’li bazı yöneticilerle görüşerek, seyahati ile ilgili bilgi verdi.

AİLEME BASKI GELİYOR

konuşulanlara göre, Eren Erdem, milletvekili listesinde yer bulamayınca yurt dışına gitme kararı aldı. MİT TIR’ları ilgili dava açılan ve hakkında 22 yıl hapis cezası istenen Eren Erdem, 12 Mayıs’ta yurt dışına çıkma kararı aldığını CHP’li bazı isimlerle paylaştı. Seyahate çıkmadan bir gün önce CHP Genel Merkezi’ndeki birkaç yönetici ile görüşen Eren Erdem, milletvekili adayı gösterilmemesinden dolayı kırgın olmadığını söylerken, özellikle eşi Nuray Erdem’e dönük bazı olumsuzlukların yaşandığını anlattı.

ALMANYA’YA GİDECEĞİNİ SÖYLEMEDİ

yandan Eren Erdem, görüştüğü kişilere hangi ülkeye gideceği ile ilgili ayrıntı vermedi. 12 Mayıs’ta eşi Nuray ve oğlu ile birlikte Almanya’ya gitmek için Atatürk Hava Limanı’na giden Erdem burada şok yaşadı. Yurt dışına çıkış yasağı olduğu gerekçesiyle Eren Erdem’in pasaportuna el konulurken, Almanya’ya gidişin de izin verilmedi. CHP’de şimdi gözler Eren Erdem’in seyahati ile ilgili bilgi verdiği yöneticilere çevrildi.