CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu konuşurken bir genç Aday olma diye bağırdı!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu konuşurken bir genç Aday olma diye bağırdı!

CHP tarafından düzenlenen Gençlik Festivali'nde konuşma yapan Kılıçdaroğlu'na seyircilerden bir genç 'Aday olma' diye bağırdı. Bunun üzerine Kılıçdaroğlu aldırış etmeden konuşmasına devam etti.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu konuşurken bir genç Aday olma diye bağırdı!: Cumhuriyet Halk Partisi'nin düzenlemiş olduğu Gençlik Festivali'nde konuşma yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu konuşma sırasında bir genç tarafından bölündü. Bu genç Kılıçdaroğlu'na 'Aday olma' diye bağırdı. Kemal Kılıçdaroğlu programda konuşma yaparken seyircilerin arasında kalkarak bir anda bağıran genç Kılıçdaroğlu'nu şok etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz günlerde açıklanan seçim tarihi üzerine partilerde seçim çalışmaları hız kazandı. 6'lı masada henüz bir aday bulunmazken liderler tarafından 13 Şubat'ta yapılacak olan toplantı sonrasında adayın açıklanması bekleniyor. Kulislerden gelen haberlere göre ise Cumhurbaşkanı adayının Kemal Kılıçdaroğlu olacağı söyleniyor.

KILIÇDAROĞLU'NA ADAY OLMA TEPKİSİ

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bugün CHP'nin düzenlemiş olduğu toplantıda seçimler ve gündeme dair konuşma yapıyordu. Bu konuşma sırasında izleyiciler arasından bir gencin ayağa kalkarak gösterdiği tepki karşısında konuşmasını bölmeden devam etti. O genç Kılıçdaroğlu'na 'Aday olma' diye bağırdı. Kemal Kılıçdaroğlu konuşma yaptığı anda seyircilerden gelen bu tepki ile konuşmasına aynen devam etti. Bunun üzerine bağıran gence diğer seyirciler engel olmaya çalıştı. Ağzı kapatılarak konuşması engellendi.