Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar! Size rağmen milletim Cumhurbaşkanı yapacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar! Size rağmen milletim Cumhurbaşkanı yapacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bilecik'te bir programa katıldı. Katıldığı bu programda Cumhurbaşkanı adaylığından bahsetti ve 6'lı masanın adaylığı konusunda söylediği sözlere yönelik ifadeler kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar! Size rağmen milletim Cumhurbaşkanı yapacak: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bilecik'te önemli konuşmalar yaptı. Ülke gündeminde olan Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili detaylı açıklamalarda bulundu. Erdoğan katılmış olduğu Kökümüz mazide, gözümüz atide adlı programda gençlerle buluşma toplantısı gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu konuşma sırasında ülkenin gündeminden düşmeyen adaylık ile ilgili açıklamalar yaparak 6'lı masaya bir kez daha yanıt verdi. Erdoğan "Muhtar bile olamaz' diyorlardı, ama bu millet bu kardeşinizi Cumhurbaşkanı yaptı. 6'lı masa ne diyor? Aday olamaz diyor. Size rağmen milletim hem aday, hem de Cumhurbaşkanı yapacak. O zaman kilonuz ortaya çıkacak" ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bilecik'te gneçlerle buluştu. Bu buluşmada gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan adaylık konusunda ifadelere yer verdi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları..

"Ne diyor, 'Ayasofya açılacak.' Ve Ayasofya açıldı mı? Bize nasip oldu mu? Üstadımızın mekanı cennet olsun. Görmüş ve nasip bize oldu. Gençler, bu yoğun ilginiz..

En kalbi duygularla sizleri selamlıyoruz. Rabbime sizler gibi yol arkadaşları, genç nefesler bahşettiği için teşekkür ediyorum. Sizlerle bir araya geldiğimizde, ruhen gençleşiyoruz. Bizim gençliğimiz baskıyla, kavgayla geçti. Unutmayın ben de size aşığım.

Milletimizin asırlık çilelerini sırtlayan gençler olarak hayata tutunma mücadelesi verdi. Hamd olsun bu badireleri atlatarak milletimize hizmet etme şerefine eriştik.

MUHTAR BİLE OLAMAZ DİYORLARDI

'Muhtar bile olamaz' diyorlardı, ama bu millet bu kardeşinizi Cumhurbaşkanı yaptı. 6'lı masa ne diyor? Aday olamaz diyor. Size rağmen milletim hem aday, hem de Cumhurbaşkanı yapacak. O zaman kilonuz ortaya çıkacak. Bakalım kaç kilosunuz.

Biz geçmiş günleri yaptığımız hizmet ve eserlerle hatırlayarak tarihe havale ediyor, gelecek günleri de rabbimizin takdirine bırakıyoruz. Karşımdaki şu tablo, enerjimi heyecanımı daha da artırırken herhalde 6'lı masaya da bazı mesajlar veriyor.

Bizim için önemli olan siz gençlerimizle gönüllerimizi buluşturmuş olmamızdır. Deliler gibi aşığım diyorlar ya ben de deliler gibi aşığım size. Bu tablo, kendi adamlarına yaptıkları gibi, ne diyorlar 'gel deyince gelen, git deyince giden' istedikleri gibi yönlendirebilecekleri bir güruh sananlara da ibret olsun. Gençler biz size güveniyoruz.

BUNLARIN ZİHNİYETİ BU

Sizleri maziden atiye kurduğumuz köprünün kilit taşları olarak görüyoruz. Bunun için de siz gençlerimize Türkiye Yüzyılını emanet ediyoruz. Ülkemizin geleceğini sizlerin ellerine bırakıyoruz. Seçilme yaşını 30'dan 25'e indiren kim? 30'dan 25'e biz indirdik, yetmez dedik 25'ten de 18'e kim indirdi? Biz... Bu CHP ne diyordu? 'Parlamentoyu çoluk çocuğa mı bırakacağız? Bunların zihniyeti bu. 'Fatih'in torunları olarak bu parlamentoya bu yakışır' dedik." şeklinde konuştu.